19 / 05 / 2024

Philips Kahve Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Kahve Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Çok Amaçlı Kahve Makinesi 15 fincan kapasiteye sahip olması ve bir çok kahve çeşidini yapabilme teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki kahve makinesinin diğer özellikleri neler? 



Philips Kahve Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi
Kahvesiz güne başlayamam diyen bireyler ve ya misafirim hiç eksik olmuyor diyen misafirperverler için bir çok çeşit kahve hazırlama teknolojisine sahip Philips çok amaçlı kahve makinesi karşımıza çıkıyor. Ekstra shot özelliğinden Aroma Extract sistemine kadar pek çok teknoloji içeren kahve makinesi özelleştirme seçeneği ile çokça tercih ediliyor.

KAHVE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • 15 bar basınç gücü ile çalışan kahve makinesi, çekirdek ya da toz kahve kullanılarak lezzetli kahveler elde edilmesini sağlar.
  • Philips EP5447 / 90 özellikleri incelendiğinde 1500 W güce sahip olduğu ölçülüyor. Su haznesi 1800 ml kapasiteye sahip olan kahve makinesinde aynı anda 15 fincana kadar kahve yapılabilir. ahve makinesinde filtre kahve, americano, caffe latte, cappuccino ve espresso kahve elde edilebilir.
  • Kahve makinesinde damlama emniyeti  yer alır.Kahve makinesi icelendiğinde süt köpürtücü özelliğide vardır.
  • Kahve öğütme özelliği sayesinde çekirdek kahveler taze bir şekilde öğütülüp hemen kullanılabilir. Çekirdek kahve için 275 gramlık hazneye rastlanır. Su filtre sistemi yer alan kahve makinesinde sesli uyarı sistemi bulunur. 
  • Aroma koruma, aroma seçici gibi fonksiyonlar kahvenin çok daha lezzetli olmasını sağlar. Dokunmatik kontrol paneli üzerinden rahatlıkla kahve çeşidi seçerek pişirmek kolay olur. 
  • Çift fincan seçeneği bulunan kahve makinesinde eko mod da vardır. Gösterge ekranı üzerinden pek çok fonksiyon ön plana çıkar. Kolay temizlenebilen tam otomatik kahve makinesinde LatteCrema sistemine rastlanır. 

Peki kahve makinesinin dikkat çeken özellikleri ve fiyatı nedir? 


 


Geri Dön