24 / 04 / 2024

chp eyüp belediye başkan adayı Ferzan Özer

chp eyüp belediye başkan adayı Ferzan Özer

Ferzan Özer, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Eyüp Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Eyüp Belediye Başkan adayı Ferzan Özer kimdir? İşte Ferzan Özer'in biyografisi...

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Eyüp Stadı'nda çalışmalar başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da girişimleriyle depreme dayanıksız olduğu için müsabakalara kapatılan Eyüp Stadı yenilenecek...

Eyüp Sultan 500 milyonluk 67 farklı projeyle ihya olacak!

Eyüp Sultan, 500 milyon TL’lik bütçeli 67 farklı projeyle ihya olacak.Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve Eyüp Sultan Belediye Başkanı Aydın projeleri anlattı...

Ayşen Zamanpur’un Eyüp’teki oteline onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, işkadını Ayşen Zamanpur’un Eyüp’te yaptırdığı otelin imar planını önceki gün onayladı.

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Eyüp Eroğlu'ndan TOKİ açıklaması!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, durdurulan 436 konutlu TOKİ inşaatı hakkında açıklama yaptı. 

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Eyüp'teki kent yatırımları tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanlığı, 2014 yılından bu yana verilen hizmetleri düzenlediği lansman töreninde tanıttı. Törende sunumu başkan Remzi Aydın gerçekleştirdi.

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Eyüp Zahir Kafe açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın sosyal projelerinden biri olan Zahir Kafe, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde törenle hizmete açıldı.

Eyüp İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirtti

chp eyüp belediye başkan adayı Ferzan Özer Haberi

chp eyüp belediye başkan adayı Ferzan Özer

Ferzan Özer kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Eyüp Belediye Başkan adayı Ferzan Özer oldu. Peki Ferzan Özer kimdir?


Ferzan Özer biyografi..

1895 Yılında Manastır Rumeli'den İstanbul'a gelen İlyas Efendinin torunu olan Ferzan Özer, Dedelerinden kalma Eyüp'te kurduğu  işletme 113 yıldır faaliyetlerine hala devam etmektedir. 


İlyas Efendi'nin kurucusu olduğu Özer ailesi Eyüp'ün sosyal ve siyasi hayatında her zaman yer almıştır. Demokrat Parti geleneğinden gelen Özer Ailesi 27 Mayıs 1960 darbesi ile Eyüp'ten sürülür.


Demokrasiyle beraber Tekrar Eyüp'e dönen aile Nişanca Mahallesi'ndeki yaşamını sürdürür. Ferzan ÖZER,  bu kadar köklü bir Eyüp'lü ailenin çocuğu olarak 14 şubat 1962'de doğmuştur. 


Babası Sabri ÖZER, Amcası Osman ÖZER ve...