28 / 03 / 2024

Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi ne zaman teslim

Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi ne zaman teslim

Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlıyor

Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması! 437 konut ile dükkan satılıyor! İşte o tarih...

Zincirlikuyu’daki Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması 11 Eylül'de yapılacak. Projede bulunan 437 konut ile dükkanların satılmasının ardından alacaklılar paralarını alabilecek. İşte ayrıntılar...

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Çiftçi Towers'taki daire ve dükkanlar icradan kapış kapış satıldı! İşte fiyatları

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da bulunan Çiftçi Towers't bulunan 437 taşınmaz icradan satışa çıktı. 4 milyar 289 milyon 645 bin TL fiyat biçilen dükkan ve daireler kısa sürede kapış kapış satıldı. İşte detaylar...

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Cem Yılmaz Çiftçi Towers'tan 2 daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran isimler arasında yer alan Cem Yılmaz'ın Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'tan iki daire aldığı ortaya çıktı.

Çiftçi Towers da yapı kayıt belgesi aldı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve Mart ayında kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen Çiftçi Towers da imar barışından faydalanıp yapı kayıt belgesi aldı.

Türkerler Holding'ten Çiftçi Towers mühür açıklaması!

Dün Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan "Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers mühür" haberine ilişkin Türkerler Holding açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Zincirlikuyu Çiftçi Towers'a mühür!

İstanbul Zincirlikuyu’da Çiftçiler Holding’in arazisinde Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiftçi Towers projesi mühürlendi.

Çiftçi Towers için imara aykırı iddiası!

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Avukat Taner Kazanoğlu, İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan Çiftçi Towers projesinin imara aykırı olduğunu iddia etti...

Çiftçi Towers'ın 4'te 1'ini Garanti satın aldı!

İstanbul'un Zincirlikuyu semtinde yapımı devam eden Çiftçi Towers projesinde kulelerden birinin yarısı tek parti olarak Garanti Bankası satıldı. 

Çiftçi Towers'da afet hazırlığı tamamlandı!

Zincirlikuyu'da yükselen Çiftçi Towers, 45 katlı iki kulede olası tüm afet planlarını Amerikan modeliyle yaptı. Kuleler fonksiyonlarını kendi içlerinde yönetecek.

Çiftçi Towers'ta afet planları tamamlandı!

Zincirlikuyu’da yükselen Çiftçi Towers, 45 katlı iki kulede olası tüm afet planlarını Amerikan modeliyle yaptı. Kuleler fonksiyonlarını kendi içlerinde yönetecek.

Çiftçi Towers Zincirlikuyu'da yükseliyor!

İstanbul Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Çiftçi Towers, 45 katlı iki kule halinde yükseliyor. 2+1, 3+1 ve 5+1'e kadar çeşitli seçeneklerde toplam 288 apart dairenin yer aldığı projede, helikopter pisti de bulunuyor.

Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi ne zaman teslim Haberi

Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi ne zaman teslim

Çiftçi Towers, İstanbul'da Avrupa Yakası içerisinde Zincirlikuyu Bölgesi içerisinde inşa ediliyor. Türkerler İnşaat ve Çiftçi Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi'nde 2 blok ile bu iki blokta 288 rezidans daire çeşitleri bulunuyor. 


Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi kapsamında yer alan bloklar 45 katlı tasarlandı. Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi satılık konut alanları 221 metrekare ile 578 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi satılık ev tipleri 2+1'den 6+1'e kadar çeşitlilik gösteriyor. Projedeki kiralık konut sayısı 128 ve satılık konut sayısı ise 160. 




Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi fiyat listesi!

Çiftçi Towers Zincirlikuyu Projesi satılık daire fiyatları metrekare birim olarak 7 bin 300 ile...