28 / 03 / 2024

çiğli atıksu tesisi temel

çiğli atıksu tesisi temel

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi"nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak 4. Faz ünitelerinin temelini attı. Törende konuşan Başkan Kocaoğlu. farklı konularda çok önemli mesajlar verdi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da hayata geçirdiği atıksu arıtma tesisi, deneme çalışmalarına hazırlanıyor.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Kocaali İlçesi'nde yapımı devam edecn Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Kızılcahamam Kirmir Çayı'na atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesinin tamamlanması üzerine yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Osmaniye Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 75'i tamam!

HATSU, Erzin ilçemizi altyapı sıkıntısından kurtaracak olan Erzin Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının hızla ilerlediğini duyurdu.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 95‘i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 95‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 55'i tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 80‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

çiğli atıksu tesisi temel Haberi

çiğli atıksu tesisi temel


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Yüzülebilir Körfez' hedefine ulaşmak için önemli bir çevre yatırımını daha hayata geçirmek için düğmeye bastı. Türkiye'nin en büyük ileri biyolojik atık su arıtma tesisi olan Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi'nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak ve 88.4 milyon liraya inal olacak 4. 

Faz ünitelerinin temeli törenle atıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılış konuşmasında kent gündemindeki önemli konulara değindi. 

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş'ın bölgedeki kokunun kaynağının AOSB içindeki bir fabrika olduğunu açıklamasını hatırlatan Başkan Kocaoğlu, "Arıtmanın Karşıyaka ve Çiğli'ye koku yaydığı, hele hele çamur çürütme ve kurutma tesisinden sonra bu kokunun arttığı söylemlerine Sayın Uğurtaş açıklık getirerek. İzmir'in sanayicisinin.  İzmir'in OSB'lerinin. izmir insanının farklılığını bir kez daha gün ışığına çıkarttı. Uğurtaş, dedi ki....