19 / 04 / 2024

Çiğli Belediye

Çiğli Belediye

Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli halkının takdirini kazanan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka 5 Mahallesi'ne rekreasyon alanı müjdesi verdi. Talak, Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı kuracaklarını belirtti.

Şişli'de 5 milyar dolarlık imar rantı: Bu parayla 2000'den önceki tüm binalar yıkılıp yeniden yapılabilirdi! 

CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, Şişli'deki yeni rezerv alan ilanı ve imar rantı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar..

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Çiğli Tramvayı'nda ilk raylar döşendi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehir içi ulaşımda raylı sistem ağını güçlendirmek amacıyla inşaat çalışmalarına start verilen Çiğli Tramvayı’nda incelemeler yaptı. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de afetlere karşı kurulan İzmir Afet Platformu'nun ilk toplantısına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmalarının kısa sürede başlayacağını dile getirdi. 

Çiğli Tramvay hattında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çiğli Tramvay Hattı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattında devam eden çalışmaları inceledi.

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Şişli Etfal Hastanesi arazisinde ne yapılacak?

Belediye Meclisi’nin 5 Nisan 2021'de düzenlenen oturumunda Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerinde yeniden inşa edilmesi oy çokluğuyla onaylanmıştı. Peki Şişli Etfal Hastanesi arazinde ne yapılacak? Hastane yerinde yeniden inşa edilecek mi?

Şişli Belediye Meclisi, Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın talebini kabul etti!

Şişli Belediye Meclisi, Şişli ve çevre ilçe sakinlerinden gelen “Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın” talebini oy çokluğuyla kabul etti.

Çiğli Belediye Haberi

Çiğli Belediye

Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli halkının takdirini kazanan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka 5 Mahallesi'ne rekreasyon alanı müjdesi verdi. Talak, atıl durumda bulanan ve tehlike arz eden Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı kuracaklarını belirtti.

Talak, "Evka-5 girişinde yer alan koruluk, mevcut imar planında yeşil alan olarak belirlenmiş ve ağaçlandırılmış. Biz 25 dönümlük bu bölgeyi özel olarak hazırladığımız sosyal donatı projesiyle rekreasyon alanı yani yaşamsal alan yapacağız" diye konuştu. 


Habertürk Egeli...