19 / 04 / 2024

çiğli kentsel kazanım

çiğli kentsel kazanım

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Merkezi'ni ziyaret etti.Talak, Çiğli'de yapacağı "kentsel dönüşümün, kentsel kazanım" olacağını söyledi...

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri yarın başlayacak. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de afetlere karşı kurulan İzmir Afet Platformu'nun ilk toplantısına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmalarının kısa sürede başlayacağını dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm enerji kazanımı için önemli bir fırsat!

Yüksek Mimar, Pasif Ev Tasarımcısı ve Danışmanı ZeroBuild Türkiye Genel Sekreteri Yasemin Somuncu ile İnşaat Yüksek Mühendisi ve ZeroBuild Türkiye İnşaat Mühendisleri Ağı Lideri Ilgaz Doğan kentsel dönüşümün enerji kazanımı için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Çiğli Tramvayı ihalesini hangi firma kazandı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği Çiğli Tramvayı Yapım İhalesinin kazananı belli oldu.

Çiğli Tramvayı ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çiğli Tramvayı yapım ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi.

Çiğli’de imar ve kentsel dönüşüm konuşuldu!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gürkan Erdoğan, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'yü ziyaret ettiler. Ziyarette, kentin mimari dokusu, imar ve kentsel dönüşüm gibi temel konuların görüşüldü.

çiğli kentsel kazanım Haberi

çiğli kentsel kazanım

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Merkezi'ni ziyaret etti.Talak, Çiğli'de yapacağı "kentsel dönüşümün, kentsel kazanım" olacağını belirtti.


Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Okumuş ve yönetim kurulu üyelerine Çiğli'ye Başkan seçildiği takdirde kazandıracağı projeleri anlatan Ali Talak, "Çiğli mega kent olma yolunda hızla ilerliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yapmış olduğu imar planlarına göre Çiğli önümüzdeki yıllarda İzmir'in merkezi olacak. Biz doğru plan ve doğru proje ile Çiğli'nin çehresini değiştireceğiz" dedi. 



Ege...