29 / 03 / 2024

Cihan İnşaat Hoşdere yeni proje

Cihan İnşaat Hoşdere yeni proje

Emlak Konut GYO güvencesine inşa edilecek Cihan İnşaat Hoşdere projesinde 1095 adet konut ve 89 adet ticari üniteden oluşan toplam 1184 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

Cihan İnşaat Hoşdere'de rezidans yapacak!

Hoşdere 5.Etap ihalesini kazanan Cihan İnşaat, imzalar atılır atılmaz yeni proje için çalışmalarını hızlandırdı. Hışır,” 5.Etap’a ticari üniteler ve üstünde rezidansların bulunduğu iddialı bir proje yapacağız” dedi.

Başakşehir Hoşdere'deki 13 bin metrekarelik arsanın imar planı değişikliği askıda! Dev projelere komşu!

İstanbul, Başakşehir  Bahçeşehir 2. Kısım (Hoşdere) Mahallesi 645 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Söz konusu arsa TOKİ Bahçeşehir 2. Kısım, Tual Bahçekent gibi projelere yakın konumda yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...

TOKİ Başakşehir Hoşdere 353 konut ihalesi bugün!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Hoşdere Mahallesi 353 Adet Konut ve 8 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Hoşdere 2019 kura sonuçları isim listesi açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Hoşdere projesinde yer alan konutların kura sonuçları açıklandı. İşte isim isim tam liste...

Emlak Konut Hoşdere genel altyapı işlerinin geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Hoşdere Genel Altyapı, Zemin İyileştirme ve Yol İnşaatı İşleri'nin geçici kabulü yapıldı.

Deniz GYO Hoşdere'deki gayrimenkulünü 260 bin TL'ye sattı!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy Mevkiinde yer alan gayrimenkulünü sattı. 

Cihan İnşaat tarıma da girdi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Cihan İnşaat şimdi de tarım sektörüne girdi. Şirket tarım faaliyetlerini ‘Birlik Ziraat İşletmesi’ adı altında yürütüyor.

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat!

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği projede lansman geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman!

Avrupark Hayat projesi 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana geliyor. Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman tarihi 9 Ekim olarak belirtiliyor.

Avrupark Hayat Hoşdere satılık daire!

Avrupark Hayat Hoşdere satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip...

Hoşdere Avrupark Hayat satılık!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Hoşdere Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Hoşdere Avrupark Hayat satılık daireler 9 Ekim'de basına tanıtılacak.

Cihan İnşaat Hoşdere yeni proje Haberi

Cihan İnşaat Hoşdere yeni proje

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Cihan İnşaat projedeki 1.184 bağımsız bölümünün yapı ruhsatı aldı. 


Cihan İnşaat Hoşdere projesinde 701 Ada 4 Parsel ve 702 Ada 3 Parsellerde, 1095 adet konut ve 89 adet ticari üniteden oluşan toplam 1184 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı 2 Mayıs 2017 tarihinde alındı. 


156.5 milyon TL teklifle almıştı

Cihan İnşaat, Emlak Konut'un 30 Mart'ta gerçekleştirdiği İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 156 milyon 500 bin TL teklifle Cihan İnşaat kazanmıştı. 


Bölgeye hakim

Cihan İnşaat daha önce aynı bölgede Avrupark Bahçekent projesini hayata geçirmişti. Cihan İnşaat'ın yeni Hoşdere projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alacak. 13 blok olarak...