25 / 04 / 2024

Cihan Karalar kim

Cihan Karalar kim

Mimar Cihan Karalar kimdir? Mimar Cihan Karalar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cihan Karalar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Cihan Karalar..

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Zeydan Karalar: Seyhan'ın önemli bir bölümünün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Seyhan Belediyesi'nde arife gününün idari tatil olması nedeniyle haftanın son iş gününde bayramlaşma töreni yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan'ın önemli bir bölümünün dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti...

Cihan İnşaat ve Konut Yapı'dan Hoşdere 3. Etap'a 1544 konut, 92 dükkan geliyor!

Emlak Konut GYO'nun Hoşdere 3. etap ihalesini alan Cihan İnşaat ve Konut Yapı'nın projesinde detaylar belli oldu. Başakşehir Hoşdere 3. etap projesinde 1544 konut ve 92 dükkan inşa edilecek...

Cihan Kebap ikinci şubesini Park Oran'da açtı!

Cihan Kebap, ikinci şubesini Park Oran'da görkemli bir törenle açtı. Yılların vermiş olduğu deneyimle Türk mutfağının lezzetlerini bir araya getiren Cihan Kebap misafirlerine unutamayacakları lezzetler sunuyor.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Zeydan Karalar'dan kentsel dönüşüm mesajı!

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nın Antalya'da düzenlediği 2'nci Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumunda Seyhan İlçesi'nin yerinde dönüşümü konusunda düşünce ve planlamaları anlattı...

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Cihan Karalar kim Haberi

Cihan Karalar kim

Cihan Karalar kimdir?

1985 Yılında Kurulan Fikret Karalar İç Mimari Tasarım,Aile şirketimde Çalışmakta olan İç Mimar Cihan Karalar özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"23.09.1985 Yılın'da İstanbul, Üsküdarda başladı hikayem.Çocukluğumda çok hareketli ve meraklıymışım karıştırmadık kurcalamadık birşey kalmazmış.Yetenekliymişim,Önce bozar sonra tamir edermişim. 


6 yaşım'da okula başladım.İlk-Orta-Lise Derken bulduk kendimizi üniversitede.4 yıllık Kocaeli Güzel Sanatlar Fakültesini Bitirdikten sonra kala kaldık hayatın gerçekleriyle. Haksızlık bu, okulda bunu öğretmediler. 


Babam 40 yıllık sanatkar ve Firma yöneticisidir.


1985 Yılında Kurulan Fikret Karalar İç Mimari Tasarım,Aile şirketimde...