20 / 04 / 2024

Çilek mobilya inegöl mağazası

Çilek mobilya inegöl mağazası

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek, Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağazasını açtı.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Bianca Grup İnşaat Turizm Mobilya Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bianca Grup İnşaat Turizm Mobilya Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Ali Fuat Coşkur tarafından kuruldu.

İnegöl mobilyada dünya ile buluşuyor!

MOSDEF Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, Türk mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörünün geçen yıl ihracatını 4,1 milyar dolara taşıdığını belirterek, "Sektörümüz 10 yıl önce bir yılda yaptığı ihracatı şimdi sadece iki ayda gerçekleştiriyor." dedi.

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.

Loda Mobilya yıl sonuna kadar 2 mağaza açacak!

Taleplerde yaşanan artış nedeniyle mağaza sayısını artırmayı planladıklarını kaydeden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar 2 mağaza açmak istediklerini belirtti.

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

Alinur Aktaş İnegöl'deki 12 yıllık yatırımları değerlendirdi!

Nüfusu 12 yılda yüzde 36 büyüyen İnegöl'ün cari fazlası son 12 yılda yaklaşık 3.5 kat artarken, mobilya ihracatı ise 18 kat büyüdü.

Çilek mobilya inegöl mağazası Haberi

Çilek mobilya inegöl mağazası

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. Son olarak Bursa'nın İnegöl ilçesinde yer alan Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağaza açan Çilek, bu mağazalarla birlikte yurt içi satış noktası sayısını 176'ya yükseltti.


Çilek'in İnegöl'deki Mobiliyum AVM'de yer alan toplam 510 metrekare büyüklüğündeki iki katlı yeni mağazası, geniş ürün yelpazesiyle ziyaretçilerini bekliyor.


Kuşadası'ndaki yeni Çilek mağazası ise 240 metrekarelik alanıyla hizmet veriyor. Yeni mağaza, Çilek'in Aydın'daki 3. mağazası olurken, Kuşadası'nda açılan ilk Çilek mağazası olma özelliği taşıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, şunları kaydetti:


"2014 yılında yurt içi ve yurt dışında toplamda 35 yeni satış noktası açarak, bir önceki yıla oranla yüzde 18 büyüme gösterdik ve 300 milyon TL ciro elde ettik....