25 / 04 / 2024

Çimsa sançimi mi aldı

Çimsa sançimi mi aldı

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento, SANÇİM Bilecik Çimento Madencilik Beton hisselerini aldı...

Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Bugün dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte dolar kuruna ilişkin son dakika gelişmeleri...

Cumhurbaşkanlığı seçimi, Merkez Bankası faiz kararı, enflasyon derken dolar 26 TL'yi gördü. Peki, dolarda yükseliş devam edecek mi? Dolar ne kadar, kaç TL olacak? İşte detaylar...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Kira sözleşmesinin detayları noterde mi belirtilmeli?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kiracımla olan sözleşme 2 ay sonra bitiyor. Whatsapp'tan sözleşme bitmeden 1 ay önce kontratı uzatmak istemediğimi, oturmak istiyorsa istediğim kira miktarını kabul etmesi gerektiğini yazsam kabul olur mu? Yoksa noter üzerinden mi yürütmemiz gerekiyor?' sorusunu yanıtladı.

Tek başına bir hissedar binanın tamamını satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babamlar 4 kardeş. Biri vefat etti hissesi bizde. Diğer kardeşler Amerika’ya yerleşmişler ve iletişimi kesmişler, ulaşamıyoruz. Babam buradaki taşınmazların 30 seneden fazla vergilerini ödüyor. Fakat satamıyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? ' sorusunu yanıtladı.

Ezine Gıda İhtisas Organize Bölgesi'nin yer seçimi kesinleşti!

Ezine Gıda İhtisas Organize Bölgesi ile ilgili önemli bir aşama kaydedildi. Hafta başı 'ÇED Olumlu Belgesi’nin onaylanmasının ardından bugün itibariyle yer seçimi kesinleşmiş ve OSB tüzel kişiliği kazanıldı.

“Gayrimenkul mü üretim mi?” denklemine yeni bir yorum geldi!

“Gayrimenkul mü üretim mi?” denkleminde ibre gayrimenkulden yanayken Eroğlu Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Gayrimenkul artık üretim kadar iyi performans göstermiyor” sözleriyle değişimi anlatıyor

Çimsa Çimento 2015 yılı finansal tabloları!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen finansal raporlar...

Kooperatifte daire seçimi nasıl olur?

Kooperatifler genellikle konut inşaatı için kuruluyor. Peki, konut inşaatı bittikten sonra ne olur? Kooperatifte daire seçimi nasıl olur? Kooperatif Yönetim kurulu üyelerine tercihli daire verilebilir mi?

Akyazı bıçkı deresinin suyu Emsey Termal'e mi kiralandı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Akyazı İlçesinde Bulunan bıçkı deresinin suyunun Emsey Termal San. Tic. A.Ş şirketine kiralandığı ile ilgili haberle açıklama yaptı. Peki Akyazı bıçkı deresinin suyu Emsey Termal'e mi kiralandı?

Sançim Bilecik Çimento kime satıldı?

Çimsa Temmuz ayında, KAP'ta yaptığı açıklamada, Sançim Bilecik Çimento’nun tamamını 221 milyon dolara satın almak için anlaştıklarını duyurmuştu. Sançim Bilecik Çimento’nun yeni sahibi belli oldu.

Sabancı Sançim Bilecik Çimento'yu almaktan vazgeçti!

Çimsa Çimento, hisse devir sürecinin uzamasının her iki şirketin iş planlarında yarattığı belirsizlik nedeniyle Sançim Bilecik Çimento'yu almak için imzalanan sözleşmenin karşılıklı feshedilmesi için karar alındığını bildirdi.

Çimsa Sançim sözleşmesi feshedildi!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sançim sözleşmesi fesedildi.

ALO DASK 125 ücretli mi?

12 Mart 2012 tarihinde hizmete giren ALO DASK; Doğal Afet Sigortaları Kurumu 'na (DASK) hızlı ve kolay erişimi sağlıyor. Peki ALO DASK 125 ücretli mi?

Çimsa sançimi mi aldı Haberi

Çimsa sançimi mi aldı


Çimsa, Sançim Bilecik Çimento hisselerinin alımına ilişkin hisse alım ve satım sözleşmesi imzaladığını duyurdu. 


Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, Sançim Bilecik Çimento Madencilik Beton Sanayi ve Ticaret AŞ'nin sermayesinin yüzde 100'ünü temsil eden ve toplam nominal değeri 87.500.000,00 TL olan hisselerin tamamının, AUNDE Teknik Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, ENA Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, Celal Sönmez, Ali Cem Sönmez, Osman Sönmez, Cemil Sönmez, Ali Hazır ve Mehmet Hazır'dan satın alınması konusunda, bugün, "Hisse Alım ve Satım Sözleşmesi" imzalandığı belirtildi. 


Açıklamada, şunlar kaydedildi: 


"Sözleşme uyarınca Sançim Bilecik Çimento Madencilik Beton Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yüzde 100 oranındaki hisselerinin devir bedeli, düzeltmeler hariç olmak üzere 220.710.000 Amerikan Doları'dır. Hisselerin devri ve hisse devir bedelinin ödenmesi, Rekabet...