19 / 04 / 2024

çimtaş gebze arazi

çimtaş gebze arazi

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, 2012 yılında Belediye encümeni tarafından Borusan ve Çimtaş firmalarına 25 trilyona yapılan yaklaşık 60 dönümlük satışın, Danıştay Kararı ile iptal edilmesi üzerine basın açıklaması yaptılar.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Gebze Belediyesi 19 bin 500 metrekarelik arazi satacak!

Kocaeli İli Gebze Belediye Başkanlığı, Gebze Pelitli'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun parlattığı 96 bölge!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 140 kilometre kısaltacak olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, güzergahı üzerindeki 96 bölgedeki tarla ve arazi fiyatlarını yükseltti...

Fenerbahçe Gebze Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze'de önümüzdeki nisan ayında, geçen sene planını açıkladığı 15 sahalık arazi üzerine kurulacak spor tesislerinin ilk temelini atacaklarını söyledi.

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı arazi fiyatlarını uçurdu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün üzerinden geçecek olan raylı sistem güzergahında yer alan bölgelerdeki arazi fiyatları uçtu. İhale aşamasında olan raylı sistem şimdiden geçeceği bölgeleri değerlendirdi. 

Smart Energy, Gebze OSB'de fabrika kuracak!

Türk solar şirketi Smart Energy Group ve Çinli Phono Solar Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde 1200 MW kapasiteli güneş paneli fabrikası inşa edilecek. Yatırım için arsa arazi sorunu olmadığı açıklandı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'yla arazi fiyatları fırladı!

İnşaatı devam eden ve İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu çevresindeki arazilerin değerine değer kattı.

Türk Ytong, dünyanın en büyük fabrikasını Gebze'de kuracak!

TOKİ, Türk Ytong’un Pendik’te bulunan 53 yıllık fabrikasını kamulaştırdı. Dev arazi yeşil alan olacak. Türk Ytong da Gebze’ye dünyadaki en büyük Ytong fabrikasını kuracak.

Gebze yatırımcıların yakın takibinde!

Orhangazi Köprüsü ve inşa edilmekte olan, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi yatırımcıların Gebze'ye olan ilgisini artırdı. Gebze' de arazi fiyatları son iki yıl içinde yüzde 60-100 artış gösterdi. .

Aziz Yıldırım, Gebze'de arazi gezdi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Gebze'de yeni yapmayı planladıkları tesisin arazisinde birtakım incelemelerde bulundu. Başkan Yıldırım: "Fenerbahçe buraya 10 yıl içinde yerleşmiş olur " dedi.

Gebze Pelitli Köyü'ndeki kamu arazisine konut yapılacak!

Özelleştirme kapsamındaki Gebze Pelitli Köyü’nde yer alan 6,5 dönüm kamu arazisi, imar planı değiştirilerek ranta açıldı. Arazi, gelişme konut alanı ilan edildi.

Fenerbahçe Gebze futbol tesisi 5 yılda tamamlanacak!

Fenerbahçe Kulübü, Gebze'nin Denizli Köyü'nde 220 dönüm arazi üzerine dünya standartlarında bir spor tesisi inşa edecek. Projenin 5 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

çimtaş gebze arazi Haberi

çimtaş gebze arazi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammet Tekin'in de katıldığı toplantıda, MHP İlçe Başkanı Osman Durdu, İlçe Yönetimi, davanın açıldığı dönemde meclis üyesi olan, aynı zamanda davanın tarafı da olan Metin Şanlı'da hazır bulundu. 

BÜYÜKATAMAN'DAN GEMLİK TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

 İlk sözü alan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, genel siyaset ile alakalı yaptığı açıklamada "AKP ve yolsuzluk arkadaşları, rüşvet batağına boğazına kadar batmıştır" sözleri ile dikkat çekti. 

Büyükataman sözlerinin devamında;" MHP Gemlik İlçe Teşkilatımız, her zamanki gibi farkını göstermiş ve Gemlik'te yaşayan vatandaşların menfaatini korumuştur. 

Gemlik Serbest Bölgede, yaklaşık 60 Dönümlük arazinin, ihale yapılmaksızın, encümen kararı ile yaklaşık 25 Milyon TL'te satılması sonrasında Gemlik İlçe Teşkilatımız harekete geçmiş ve konuyu yargıya taşımıştır. O gün, en az 15 Milyon TL eksiğine...