27 / 04 / 2024

çin coronavirüsü hastanesi

çin coronavirüsü hastanesi

Çin'in ilk coranavirüsü hastanesi Huanggang şehrinde inşa edildi. Bin yatak kapasiteli hastaene sadece 2 günde hizmete açıldı.

Çin'de inşa edilen coronavirüsü hastanesi 2 günde açıldı!

Çin'in ilk coranavirüsü hastanesi Huanggang şehrinde inşa edildi. Bin yatak kapasiteli hastaene sadece 2 günde hizmete açıldı.

Vezirköprü Hastanesi'nin inşaat süreci meclis gündeminde!

Vezirköprü Hastanesi'nin inşa edildiği arazinin zemin etüdü ve inşaat sürecinin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. Bağımsız vekil Usta, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmaların devam ettiği 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor.

Sancaktepe Şehir Hastanesi için ihale süreci başlıyor!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi için ihale sürecine başladı. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da katlı pazar yeri inşaatı sürüyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Yavuz Mahallesinde inşa edeceği Pazartesi Pazarı için hazırlanan katlı pazar yeri projesinin inşaatı sürüyor.

Bilecik Yediler Parkı'nda inşaat sürüyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından Yediler Mahallesi’nde hayata geçirilen Bilecik Yediler Parkı'nda inşaat sürüyor.

Şanlıurfa 11 Nisan külliyesinde inşaat sürüyor!

Şanlıurfa'da 11 Nisan Meydanı Projesi kapsamında hayata geçirilen 11 Nisan külliyesinde inşaat sürüyor.

Melen Barajı’nın inşaatı sürüyor!

İstanbul’a su sağlayacak melen suyunu tutma ve biriktirme amacıyla inşa edilen Melen Barajı’nın inşaatı sürüyor.

Artvin Yusufeli Barajı'nda inşaat sürüyor!

Yusufeli ilçesinde inşaatına 2013'te başlanan Artvin Yusufeli Barajı'nda inşaat sürüyor.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı.

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Kösoğlu Apartmanı yeniden inşa süreci için sözleşme imzalandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Kösoğlu Apartmanı yeniden inşa süreci için sözleşme imzalandı.

çin coronavirüsü hastanesi Haberi

çin coronavirüsü hastanesi

Çin ölümcül virüsle mücadeleye devam ediyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; virüsün merkezi olduğu belirlenen Wuhan'dan sonra virüsten en çok etkilenen Huanggang şehrinde Çin'in ilk coronavirüsü acil durum binası yapılması için inşaatına başlandı ve inşa yalnızca iki gün sürdü...

Wuhan'ın 75 kilometre güney batısında bulunan Huanggang, yaklaşık 7.5 milyonluk bir nüfusu bulunan ve coronavirüsü tarafından en sert şekilde vuruldu. Huanggang da Wuhan ile aynı gün karantina altına alındı.

Yerel saatle 10:30'da bir grup coronavirüsü hastası yeni hastaneye sevk edildi. Çin hükümeti coronavirüsü ile mücadele etmek amacıyla Wuhan kentinde 2, Zhengzhou da ise 1 hastane daha yapılıyor.

Ölümcül virüsün şu ana kadar Çin'de 131 kişinin ölümüne neden olduğu düşünülüyor. Dün Almanya virüsün ülkeye girdiğini açıklamıştı. Birleşik Arap Emirlikleri ise virüsten...