19 / 04 / 2024

çin dönüşüm

çin dönüşüm

Çin'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, şehre yakın köyler yıkılarak, yerine yeni ve modern şehirler yapılıyor...

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

İstanbul için dönüşüm önerisi: Fabrikalar şehrin dışına taşınsın, konut alanı yaratılsın!

İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç , kentin içinde kalan fabrika ve imalathanelerin dönüşüm açısından tehlike arz ettiğin belirterek, şehrin dışına taşınması konusunda öneride bulundu.

Ayder'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yaptığı açıklamada, "Ayder'in dönüşümünü, o coğrafyanın doğasına ve mimarisine uygun şekilde gerçekleştireceğiz" dedi.

Bursa Tophane'de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi başkenti olan Tophane'nin kimliğini öne çıkarmak için dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. 

İzmir için dönüşüm vakti!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Şimdi İzmir için dönüşüm vakti, vakit İzmir tarihinin en büyük dönüşümüne bismillah deme vakti." dedi.

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Diyarbakır'daki riskli 2 bin 500 bağımsız bölüm için dönüşüm müjdesi!

Diyarbakır'da risk taşıyan 2 bin 500 bağımsız bölüm için kentsel dönüşüm projesi başlatılacaklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgede hayata geçirilecek çalışmaları ve projeleri anlattı.

Gaziantep Şahinbey'in dönüşüm projelerine tam not!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekillerine Şahinbey İlçesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Samsun'un her mahallesi için dönüşüm projesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, bölgede hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

200 milyarlık dönüşüm çalışması hız kazandı!

Hükümet, çarpık yapılaşma, gecekondulaşma, kaynak yetersizliği, hukuki sorunlar nedeniyle büyük sorunlar yaşayan şehirlerin sorunu çözmek için dönüşüm çalışmalarına hız verdi..

Karabağlar’da 13 mahalleye dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un gerçekleştirdiği ziyaretin ardından notlarını paylaştı. Çankırı, 13 mahalle için dönüşüm müjdesi verdi.

Sakarya Erenler'in dönüşüm projesine tam not!

Sakarya Erenler'in kentsel dönüşüm modeli TOKİ Başkanı Ergün Turan'a sunuldu. Proje, Turan'dan tam not aldı.

Çanakkale 1915 Köprüsü dönüm noktası olacak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapımını üstlenen ortak girişim grubu şirketlerinin yöneticileri, teknoloji transferi ve yapıma ilişkin deneyimin zenginleştirilmesinde bu köprünün Türkiye için dönüm noktası olacağı görüşünde birleşti.

çin dönüşüm Haberi

çin dönüşüm
Çin'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları son hızla devam ediyor. Ülkenin her yerinde şehre yakın köyler yıkılarak, yerine yeni ve modern şehirler yapılıyor. Gökdelenler kentsel dönüşüm için oluşturulan dev modern şehir konumundaki Pekin-Bohai Çemberi İş Parkı'nda insanların ilgisini...