25 / 04 / 2024

çinli yatırımcılar esenler

çinli yatırımcılar esenler

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Binance ve Huobi, Çinli yatırımcıları kabul etmeyecek!

Çin'in en büyük kripto para borsası Huobi ile dünyanın en büyük borsalarından Binance önemli bir açıklamada bulundu. Şirketler Çinli yatırımcıları kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Çinli yatırımcılar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışından çekiliyor!

İstanbul’daki üçüncü köprü projesinde ortak olmak için görüşmeleri sürdüren bir grup Çinli yatırımcı, konsorsiyumdan çekilmek istediğini dile getirdi.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcıları Maraş'a yöneldi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin Kapalı Maraş’ın açılması için çalışmalara başlaması Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcılarını bölgeye yöneltti.

Çinli yatırımcılar 50 milyondan fazla boş ev satın aldı!

Çin'de bulunan boş evlerin toplam konut stoku içindeki oranı yüzde 22 olarak gerçekleşti. Chengdu Southwestern Finans ve Ekonomi Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre, bu oran, yatırımcıların satın aldığı 50 milyondan fazla evin halen kullanılmadığını gösteriyor.

Çinli yatırımcılar Türkiye'ye yatırım yapacak!

İkinci Uluslararası Ekonomik Gelişme Zirvesi 26 Eylül’de gerçekleşecek. Toplantıda buluşacak Çinli ve Türk yatırımcılar işbirlikleri ile gündeme gelecek.

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Çinli yatırımcılar gözünü Antalya'ya dikti!

G20 zirvesi dünya liderlerini Türkiye’de bir araya getirmekle kalmadı küresel yatırımcıların ilgisini de Antalya’ya çekti.

Türkiye'de yeni döneme Çinli yatırımcılar damga vuracak!

Arap coğrafyasındaki yüksek hacimli yatırım harcamaları, Ortadoğu'daki karışıklıktan kaçanların güvenli liman olarak Türkiye'yi görmeleri ülkemizin son yıllarda yabancı yatırımcıların uğrak durağı olmasını da beraberinde getirdi.

Tokat'a Çinli yatırımcılar talip oldu!

Kuraklıktan en az etkilenecek bölgeler arasında yer alan Tokat ili, yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Çinli yatırımcılar, önümüzdeki günlerde mevcut yatırım planlarının yanı sıra, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor.

Yatırımcılar Tokat'ta yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor!

Kuraklıktan en az etkilenecek bölgeler arasında yer alan Tokat ili, yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Rotalarını Tokat’a çeviren Ortadoğulu ve Çinli yatırımcılar, yeni yatırım fırsatlarını araştırıyor.

Kerem Bilge: Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA) Başkanı Kerem BİLGE, yabancı yatırımcıya konut satışının istenilen seviyeye gelmemesinin birkaç nedeni bulunduğunu belirtti. Bilge, 'Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar' dedi.

çinli yatırımcılar esenler Haberi

çinli yatırımcılar esenler


Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve Tien Jin Belediyesi'ne bağlı Mimarlık-Mühendislik Firması yetkilileri, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti. Heyet üyelerini, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın makamında ağırladı.


Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette heyet üyeleri, Esenler'de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling, Türkiye’de turizmden ticarete, altyapıdan kentsel dönüşüme kadar pek çok alanda iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmek için ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.


Tien Jin Belediyesi'ne bağlı Mimarlık-Mühendislik Firması yetkilileri de, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek yerel yönetimler arasındaki ilişkilerin artırılması yönünde her tülü işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler. 


Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın da, ilçe hakkında genel bilgiler verdiği konuklara, Esenler Belediyesi’nin fiziki ve sosyal projeleri ile ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Aydın, 8.5...