28 / 03 / 2024

ciro kaybı desteği başvuru

ciro kaybı desteği başvuru

Yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelere yönelik yeni bir destek paketi yürürlüğe kondu. Resmi Gazete'de yayımlanan "ciro kaybı desteği" ile birlikte, pandemi sürecinin ekonomik açıdan sert etkilerini azaltmak ve işletme sahiplerini rahatlatmak amaçlanıyor.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Esnafa kira ve gelir kaybı desteği uzatıldı mı?

Gelir kaybı desteği ne zaman yatar? Esnafa kira ve gelir kaybı desteği uzatıldı mı? Milyonlarca kişi bu soruların cevaplarını araştırıyor...

Esnafa kira desteği başvuruları ne zaman bitiyor?

Kovid-19 salgını sebebiyle devletin işletmelere yaşadığı mali kayıpların telafi edilmesi amacıyla sunulan gelir kaybı, ciro kaybı, kira destekleri için başvurular 30 Nisan'a kadar yapılabilecek.

Akiş GYO'dan Akbatı AVM ve Akasya AVM'ye kira desteği!

Akiş GYO Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerindeki kiracılara, isan ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verdi.

2021 kira desteği başvurusu ne zaman bitecek?

Esnafa yapılacak olan kira desteği ve gelir kaybı için başvurular devam ediyor. Peki 2021 kira desteği başvurusu ne zaman bitecek? İşte tüm merak edilenler...

Esnafa 5.250 TL kira ve gelir desteği!

Milyonlarca esnafı yakından ilgilendiren gelir kaybı desteği 3 ay süreyle 1.000 lira, kira desteği ise büyükşehirlerde 750, diğer şehirlerde de 500 lira olarak veriliyor. Buna göre bir esnaf hem kira hem de gelir desteği olarak 5 bin 250 TL alabiliyor.

Esnafa mart ayı kira desteği ödemeleri başladı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik Mart ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemelerine dün itibarıyla başladık. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Bakan Pekcan duyurdu! Destek ödemeleri bugün başladı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kovid-19'dan olumsuz etkilenen yiyecek ve içecek hizmet sektöründeki işletmelere yönelik ciro kaybı desteği ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu.

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Kafe ve lokantalara ciro kaybı desteği başvuru süreci başladı!

Kafe ve lokanta gibi yiyecek ve içecek işletmelerine "ciro kaybı desteği" için başvuru süreci başladı.

Esnafa şubat ayı kira desteği ödemeleri başladı!

Pandemi nedeniyle sıkıntı zamanlardan geçen esnaf için şubat ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemeleri başladı. 

Kafe ve restoran ciro kaybı desteği detayları belli oldu!

Koronavirüs salgınında faaliyetlerinin kısıtlanması nedeni ile zarar gören yiyecek ve içecek hizmeti faaliyetlerinde bulunan işletmelere verilecek ciro kaybı destek programına e-devlet'ten başvuru yapılacak...

ciro kaybı desteği başvuru Haberi

ciro kaybı desteği başvuru

Yiyecek ve içecek sektöründeki işletmelere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla verilecek "ciro kaybı desteği" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, ciro kaybı desteği Ticaret Bakanlığı bütçesine konulacak ödenekten karşılanacak.

Bu destekten 2019'da ya da öncesinde başladığı işine devam eden ve 27 Ocak 2021 itibarıyla faal mükellefiyeti bulunan, 2019'da cirosu 3 milyon lira ve altında olup söz konusu yıldaki cirosuna oranla 2020'deki cirosu yüzde 50 ve üzeri azalan işletmeler faydalanacak.

CİRO KAYBI DESTEĞİ NE KADAR?

Ciro kaybı desteği, tek seferde ödenmek üzere 2 bin liradan az ve 40 bin liradan fazla olmamak kaydıyla 2020'deki ciroların 2019'daki cirolara göre azalan tutarının yüzde 3'ü esas alınarak verilecek.

İşletme cirolarının tespitinde 27 Ocak...