29 / 03 / 2024

City Hill projesi

City Hill projesi

Kahramanlı Group tarafından hayata geçirilen City Hill projesi iki blok olarak yükseliyor. Peki City Hill Sancaktepe konut teslimleri ne zaman?

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Antalya'da 120 dairelik City Gate projesi yükseliyor!

Antalya'da çok sayıda konut projesini hayata geçiren Sanax İnşaat Enerji, şehrin kapısı olarak nitelendirilen içerisinde 120 dairenin yer aldığı City Gate projesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. 

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap Holding ile Çinli Chinamex şirketi Dragon City İstanbul için imzayı attı...

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Bydoping, NEF City 82'de 11Sight ile müşterilerine anında ulaşacak!

Bydoping, NEF City 82 projesi için 11Sight ile işbirliğinde bulundu. Türkiye'de bir ilk olarak düzenlenen ve arsa yatırımında markalı arsa dönemine başalyan NEF City 82 projesi, müşterilerine 11Sight ile anında bağlanıp bilgi aktaracak.

Kiraz Grup’tan Marin Hill Bodrum Villaları geliyor!

Kiraz Grup tarafından hayata geçirilen Marin Hill projesi Bodrum'da yer alıyor.  Marin Hill Bodrum villaları lüks kavramını tümüyle yansıtıyor. 

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

Aqua City Bursa teslim tarihi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Aqua City Bursa projesi , İstanbul aksı üzerinde Anatolium Alışveriş Merkezi, Koçtaş'a 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.

City Hill Sancaktepe konut teslimleri!

Kahramanlı Group tarafından hayata geçirilen City Hill projesi iki blok olarak yükseliyor. Peki City Hill Sancaktepe konut teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe: Orman ve şehri buluşturan proje!

2 blokta 148 daireden meydana gelen City Hill Sancaktepe projesi "Orman ve Şehri buluşturan proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje Kahramanlı Group tarafından hayata geçiriliyor.

City Hill Sancaktepe satışa çıktı! 338 bin TL'ye!

Kahramanlı Grup güvencesiyle hayata geçirilen City Hill Sancaktepe satışa çıktı. Projede yer alan konutların fiyatları 338 bin TL'den başlıyor.

City Hill Sancaktepe Evleri fiyatlar!

City Hill projesinde konutların 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Kahramanlı Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor...

City Hill Kahramanlı Group fiyat listesi!

City Hill Konutları 1+1'den 3+1 olarak tasarlanıyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor...

City Hill projesi Haberi

City Hill projesi

1+1'den 3+1'e kadar konut tipleri sunulan City Hill projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje 133 dönüm orman alanına sahip. 

Sancaktepe City Hill projesi "Orman ve Şehri buluşturan proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. İki blokta toplam 148 daireye yer verilen City Hill Sancaktepe Evleri, Kahramanlı Group imzası taşıyor. 


City Hill Sancaktepe konut teslimleri!
City Hill Sancaktepe projesinde teslimlerin 2019 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor.  Arsa alanı 6 bin metrekare olan projenin inşaat alanı 22 bin metrekare olarak belirlendi.  

City Hill Sancaktepe'de dairelerin yanı sıra çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik, fitnes center, yüzme havuzu, otopark ve yürüyüş alanları olanakları sunuluyor. 


Sancaktepe Satış Ofisi : Hacısalih Caddesi Eyüpsulan Mahallesi Samandıra Yanyol Bahçeşehir Koleji Arkası City Hill     


Tel: 0216 561 83 83