19 / 04 / 2024

Cityscape Globale türk firmaları damga vurdu

Cityscape Globale türk firmaları damga vurdu

Dubai'deki Cityscape Global 2015 Fuarı'nda bu yıl başrolde Türkiye vardı. 40 bin metrekare alan üzerinde yer alan Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri'nin ardından en fazla temsil edilen ülke oldu.

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Türk projeleri Dubai’de boy gösterdi!

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

Türk inşaatçılar Dubai'de!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 13 Türk firması, 11-13 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Global 2017 fuarına katılacak. Firmalar, yeni projelerini görücüye çıkaracak.

Türk şirketleri Körfez’i İstanbul’da ağırlayacak!

Körfez yatırımcısını Türkiye’ye çekmek için Dubai Cityscape Fuarı’na çıkarma yapan Türk firmaları, şimdi de yatırımcıları İstanbul’da ağırlayacak. Yatırımcılar, KONUTDER’in daveti ile 12-14 Ekim’de İstanbul’a gelecek.

Türk firmaları yatırımcıları İstanbul'da ağırlayacak!

Bu ay Cityscape Global kapsamında Körfez’e çıkarma yapan Türk firmaları, şimdi yatırımcıları İstanbul’da ağırlayacak. 12-14 Ekim’de yatırımcılar İstanbul’da bire bir görüşmeler yapacak.

Cityscape Fuarı'nda Türk firmalara işbirliği teklifleri yağdı!

Türk gayrimenkul şirketleri, fuarda sıcak satış ve rezervasyon alırken, ortaklık teklifleri de aldı. Körfez yatırımcıları, Türk şirketleri ile yeni projeler geliştirmek için fuarda ortaklık tekliflerini sundu.

Cityscape Global'de bu yıl Türk firmaların geçidi vardı!

Son üç senede her yıl yaklaşık yüzde 30 büyüyen Cityscape Global'de bu yıl adeta Türk firmaların geçidi vardı. 2014'te 30 olan Türkiye'den katılımcı firma sayısı 2015'te 61'e ulaştı. Fuar alanının yüzde 10'unu Türk firmalar kapladı.

Türk gayrimenkul sektörü Dubai'de moral buldu!

Dubai'de gerçekleşen emlak fuarı Cityscape Global 2015'e katılan Türk inşaat şirketleri Ortadoğu yatırımcısından yoğun ilgi gördü. Türk gayrimenkul sektörü Dubai'de moral buldu.

Türk firmaları Dubai Cityscape'te 500 milyon dolarlık satış yaptı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan ve bu yıl 14'üncü kez düzenlenen Dubai'deki Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları damgasını vurdu.

Cityscapte Global 2015'te Türk firmaları ilgi odağı oldu!

Dubai'deki gayrimenkul fuarı Cityscape Global'de Türk firmaları ilgi odağı olurken gündemde terör olayları öne çıktı. Körfez yatırımcısı endişelerini dile getirdi ama yatırımdan da vazgeçmedi.

Dubai Cityscape'e Türk firmalarının ilgisi neden arttı?

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarındayız. 61 Türk firması ile buradayız. Geçen yılın iki katı ilgimiz var buraya ve fuarın beşte birini bizim inşaatçılar kaplamış durumda. Peki neden?

Körfez ülkelerinden Türk firmalarına 267 milyon dolarlık talep!

Cityscape Fuarı'nda Türk firmaların projelerine Körfez ülkelerinden 267 milyon dolarlık talep geldi. Satışlardaki en önemli etken ise değer kazanan dolar oldu.

Cityscape Globale türk firmaları damga vurdu Haberi

Cityscape Globale türk firmaları damga vurdu

DÜNYANIN önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan ve bu yıl 14'uncü kez düzenlenen Dubai'deki Cityscape Global 2015 Fuan'na Türk inşaat firmaları damgasını vurdu. Yabancıya yönelik sürekli artan gayrimenkul satışıyla birlikte geçen yıl 31 Türk şirketinin katıldığı Cityscape Global Fuarı'nda bu yıl 50'si proje geliştirici olmak üzere 61 Türk firması hazır bulundu. Türklerin ilgisiyle birlikte Dubai Ticaret Merkezi'nde büyük bir salon daha fuara dahil edilirken, toplam alan geçen yıla göre yüzde 30 artarak 40 bin metrekarenin üzerine çıktı. 30 ülkeden 300 katılımcının yer aldığı fuarda Türkiye, düzenleyici Birleşik Arap Emirlikleri'nin ardından en fazla temsil edilen ülke oldu. 


DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU 

Fuardaki şirketlerin yetkilileri uluslararası bilinirliklerini artırmak için Dubai'nin yolunu tuttuklarını belirtirlerken, sürekli olarak artan dövizin, yabancıya satışı geçen yılın tamamında ulaştığı 4.3...