26 / 04 / 2024

Cityscape ödülü son durum

Cityscape ödülü son durum

Dubai’de “En iyi ticari proje” kategorisinde Cityscape ödülü alan AND Plaza, yalıtımda; Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı Canpa’nın imzasını taşıyor.

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Sibel Huriye Üğdül, İntema İnşaat Genel Müdürü oldu!

İntema İnşaat'ın genel müdürlüğü görevine, son olarak İntema Yaşam İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Sibel Huriye Üğdül atandı.  

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Güdül Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın yaptığı açıklamada Gümüşhane Kelkit'te yapımı süren Güdül Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını ve çalışmalarda son aşamaya gelindiğini söyledi.

AKM projesine iki kıtadan iki ödül!

Bu hafta başında World Architecture Festival - WAFX 2018’de “Kültürel Kimlik” dalında ödül kazanan Atatürk Kültür Merkezi projesi, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 15. kez katıldığı Cityscape Global Ödülleri'nde de büyük ödüle layık görüldü.

Ödül İstanbul fırsatları için son hafta! 219 bin TL'ye 1+1!

Ödül İstanbul projesinde sunulan fırsatlar bu hafta sona eriyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor...

Nef’e Stevie Awards’tan bir ödül daha!

Nef, ödüle doymuyor. Devam eden projeleri, cirosu ve satış rakamlarıyla Türkiye markalı konut sektörünün lideri olan Nef, son olarak ise Stevie Awards’da ‘Yılın İşvereni / Employer of the Year’ kategorisinde ödül kazandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile ödül aldı!

Uluslararası ölçekte önemli işlere imza atan Tabanlıoğlu Mimarlık, aldığı son iyi haber Beyazıt Kütüphanesi'nin renovasyonuna ödül verilmesiydi.Şirketin ortaklarından Melkan Gürsel, bir grup gazeteciye ofisinde açıklamalarda bulundu.

24. Yapı Ürün Ödülü'ne başvurular başladı!

24. bu yıl düzenlenecek olan yapı malzemesi sektörünün en büyük ödülü Altın Çekül ''Yapı Ürün Ödülü'' ve ''Fikir Ödülü''ne başvurular başladı. Son başvuru tarihi 14 Ekim olarak belirlendi.

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi!

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi 18 Aralık 2015 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede dükkanların büyüklükleri 173 metrekareden başlıyor.

Cityscape ödülü alan AND Plaza, Canpa imzası taşıyor!

Dubai’de “En iyi ticari proje” kategorisinde Cityscape ödülü alan AND Plaza, yalıtımda; Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı Canpa’nın imzasını taşıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Tabanlıoğlu, Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Cityscape ödülü son durum Haberi

Cityscape ödülü son durum

Dubai’de “En iyi ticari proje” kategorisinde Cityscape ödülü alan AND Plaza, yalıtımda; Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı Canpa’nın imzasını taşıyor. Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global’da “En İyi Ticari Proje” dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye’nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor. HPP International Architects tarafından tasarlanan ve yapımı Tepe İnşaat gerçekleştirilen AND Plaza, tüm dünyadan 182 projenin katıldığı “Cityscape Awards for Emerging Markets 2014” organizasyonu kapsamında “En İyi Ticari Proje” dalında “Gelecekteki Projeler” kategorisinde büyük ödüle layık görülmüştü. Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen Cityscape Global fuarı kapsamına Burj Khalifa’da düzenlenen gala gecesinde, AND Plaza’ya ödülü takdim edilmişti. 


“En iyi ticari proje”de Canpa imzası..

İstanbul’un en prestijli ofis bölgelerinden biri olan Ataşehir Kozyatağı’nda yükselen ve Kentin...