25 / 04 / 2024

Çivril Belediyesi Güneş Enerjisi kazanç

Çivril Belediyesi Güneş Enerjisi kazanç

Çivril Belediyesi Güneş Enerjisinden Elektrik üreterek yıllık yaklaşık 1 Milyon TL kazanacak. Karabedirler mahallesinde 140 Bin metrekare alan üzerine kurulacak tesisten 5 MW elektrik üretilecek.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Osmangazi Güneştepe Spor Tesisleri’nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından Güneştepe Mahallesi’nde yeni ve modern bir spor tesisi inşa etti.

DİŞTİ Güneş Enerji Santrali'nde sona gelindi!

Çevreye zarar vermeyen yenilenebilir enerji kaynaklarının artırılması için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri’nin (DİŞTİ) açık otoparkında inşa edeceği Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi tamamlanıyor.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş Bulvarı yol genişletme çalışmalarını hızla sürdürürken, Kepekli Kavşağı-Doğukent Caddesi sapağı gidiş yönü genişletilerek asfalt serimi yapıldı.

Turan Güneş Bulvarı'nde 3. etap çalışmaları başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme çalışmalarını gece-gündüz hızla sürdürürken, genişletilen ilk etapta asfalt serimi başladı.

Güneş Enerji Santrali üretime hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan "Güneş Enerji Santrali"nin üretime hazır hale geldi. Yıllık 2 milyon 700 bin kilovatsaat elektrik üretecek tesisle Türkiye'de ilk kez tarımsal sulama birliklerinin elektrik ihtiyacı güneşten karşılanacak.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme çalışmalarına başladı.

Güneşevler Toplu Konutları teslim edildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu Konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslim edilmeye başlandı.

Çivril Belediyesi Güneş Enerjisi kazanç Haberi

Çivril Belediyesi Güneş Enerjisi kazanç

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven projenin 1 Milyon Avroya mal olacağını ve maliyetinin tamamının TKDK dan alınacak hibe ile karşılanacağı belirterek "bu proje Çivril için hayati önem taşıyor" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı son oturumunda gündeme gelen projenin 1/ 5000'lik Nazım İmar Planı meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Önümüzdeki meclis toplantısında 1 / 1000'lik İmar Planının onaylanması ile başlayacak olan projenin 2015 yılı içinde tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor. Proje tamamlandıktan sonra elde edilecek enerji ile Çivril Belediyesinin yıllık 1 Milyon TL kazanacağını belirten Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven "projenin maliyetinin tamamı TKDK tarafından karşılanıyor. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon Avro olan bu proje Çivril için hayati önem taşıyan bir çalışma. Tamamlandığında her yıl Belediyenin kasasına...