24 / 04 / 2024

Clarion Hotel&Suites adres

Clarion Hotel&Suites adres

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Beyoğlu yabancı yatırımcıların gözdesi oldu!

Beyoğlu Sütlüce'de açılan Clarion Hotel’in tanıtım toplantısında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Giderek gelişen Beyoğlu artık herkesin gıpta ile baktığı bir oldu." dedi.

Clarion Hotel Mahmutbey kapılarını açtı!

İstanbul'da iş dünyasına hizmet verecek bir otel daha kapılarını açtı. Piyasada Scooter markasıyla bilinen Macro A.Ş.'nin yatırımı olan beş yıldızlı tesis, Mahmutbey'de TEM Otoyolu'yla Basın Ekspres Yolu'nun kesiştiği noktada bulunuyor.

Clarion Hotel Mahmutbey’de açılıyor!

İstanbul, konuklarını yüksek standartlarda ağırlayan, business konseptiyle iş konaklamalarında olduğu kadar, 5 yıldızlı konaklama seçenekleriyle diğer misafirleri için de çok özel ayrıcalıklar sunan yepyeni bir otele kavuşuyor...

Choice Hotels Kahramanmaraş'ta açıldı!

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Clarion Hotel&Suites adres Haberi

Clarion Hotel&Suites adres

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı. 

İstanbul Vali yardımcıları Kazım Tekin ve İsmail Gültekin, Anadolu Adliyesi Başsavcısı Celal Avar, Şişli Emniyet Müdürü Melih Ekici'nin de katıldığı açılış kokteylinde Aktaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı MeHrnet Aras ile Clarion Hotel & Suites Genel Müdürü Dilaver Doğru kurdeleyi birlikte kestiler. Geceye Choice Hotels International CEO'su Stephen P.Joyce, Choice Hotels International Başkan Yardımcısı Mark Pearce ile turizm ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Aktaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aras, Choice Hotels ile yaptıkları anlaşmadan dolayı heyecan ve mutluluk duyduklarını belirterek Clarion Hotel...