23 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarına özel fırsatlar

CNR Emlak Fuarına özel fırsatlar

CNR EXPO Yeşilköy'de bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek fuar, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Ataşelerden CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

CNR Holding, geçtiğimiz günlerde, Pera Palas Oteli'nde Türkiye'deki ticari ataşeleri ağırladı. 

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Açık mutfak eve huzur getiriyor!

CNR Emlak Fuarı’na katılan Hint astrolog Şebnur Kuran Balcı, "evlerin enerjisi" üzerine bilgiler vererek açık mutfakların eve huzur getirdiğini söyledi..

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Batı Mahal'de 2. etap teslimleri Mart'ta!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirdiği Batı Mahal projesini CNR Emlak Fuarı'na ziyaretçilere tanıttı..

CNR Emlak Fuarına özel fırsatlar Haberi

CNR Emlak Fuarına özel fırsatlar

CNR EXPO Yeşilköy'de bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek fuar, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak.  Her bütçeye uygun konut ve iş yerlerinin sergileneceği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, gayrimenkul sektörünün öncülerinin sunduğu özel avantajlarından yararlanacak. Fuardan maksimum düzeyde fayda sağlatmayı amaçlayan CNR Emlak, ziyaretçilerine, özel avantajları, 200 projenin aynı anda görüp değerlendirme imkanı, bankalardan en uygun krediyi seçme fırsatı, KDV avantajı, VIP dinlenme alanları, uzman konuşmacılardan seminerler gibi fırsatları bir arada sunacak.


CNR EMLAK FUARI'NA YABANCI İLGİSİ BÜYÜYOR

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek CNR Emlak 2015 Fuarı'na, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük yatırımcı ve alıcı gruplar damga vuracak. Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Azerbaycan İran, Irak, Rusya,...