23 / 04 / 2024

CNR Emlak Zirvesi 2017

CNR Emlak Zirvesi 2017

Dünyada inşaat sektörünün büyümesiyle, yaptığı kaliteli işlerle rekabette en iyiler arasındayız.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı ve aynı zamanda düzenlenen CNR Emlak Zirvesi'ne yoğun ilgi gösterildi. Fuara katılan Nazmi Durbakayım; ''Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir'' dedi.

Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor!

2. CNR Emlak Zirvesi 2017 bugün TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TMB Başkanı Mithat Yenigün ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel'in konuşmalarıyla açıldı.

Emlak sektörü CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı'nda görücüye çıkacak!

CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı tanıtıldı. 23-26 Kasım'da tarihleri arasında gerçekleşecek olan zirvesine "God Father of Green (Yeşilin Babası)" lakaplı Jerry Yudelson da katılacak.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Fonlar yeşil binalara yatırım yapıyor!

Yüzyılın en büyük sorunu çevre kirliliği ve bu sorunun çözümü ise enerji tasarrufu olarak görülüyor. Yeşilin Babası olarak bilinen Jerry Yudelson CNR Emlak Zirvesi’ne katıldı ve zirvede yeşili ve çevreyi anlattı.

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

GYO ve GYF'ler yatırımcıya tanıtılmalı!

CNR Emlak Zirvesi'nde GYO'lar ve GYF'lerin yatırımcıya tanıtılması için çalışma yapılması çağrısı yapıldı. 

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

2. El emlak piyasasındaki düzenlemeler son aşamada!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan 2. El emlak piyasasındaki düzenlemelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

CNR Emlak Zirvesi 2017 Haberi

CNR Emlak Zirvesi 2017

YeniBirlik Gazetesi yazarlarından Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde "Dünyada rekabette en iyi olduğumuz sektör" başlıklı yazısına yer verdi.

Aslında ajansların gönderdiği farklı haberlere bakarken önüme düşen bir açıklama, neden o haberlere takıldığımı anımsattı.


Önce açıklamayı ileteyim. Malum CNR Emlak Fuarı ve Emlak Zirvesini geride bıraktık. TOKİ Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlarının ani değişen programları nedeniyle katılamadığı fuara, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik katılarak fuarın açılışın gerçekleştirdiler.


Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan son 15 yılda önemli gelişmeler yaşanan gayrimenkul sektöründe dünyada örnek teşkil edecek gayrimenkul projeleri bulunduğunu söyledi. Ceylan "İnşaat sektörünün 2017 yılının ilk 6 aylık döneminde milli gelirdeki payı yüzde 8,6'dır. Gayrimenkul sektörünün başarılı olmasının, sektöre yatırımların artmasının sebepleri arasında ülkemizde milli gelirin...