28 / 03 / 2024

Çocuk Fuarı Pitti Bimbo

Çocuk Fuarı Pitti Bimbo

Guess Kids’in Türkiye haklarını satın alan B&G Store yeni markası için 5 yılda 10 adet mağaza açacak. 5 yıllık anlaşma yapan B&G Store markanın Arap ülkelerindeki haklarını almak için de çalışmalara başlıyor. 2 milyon Euro’luk yatırıma hazırlanıyor

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Çilek Mobilya, Bursa Ev Tekstil Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde, Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Çilek Mobilya, Bursa Ev&Stil Fuarı'nda!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, bugün Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekşen Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluştu.

Newjoy tasarımlarını Dubai Index Fuarı’nda tanıttı!

Bebek, çocuk ve gençlere yönelik özgün mobilya tasarımlarıyla dikkat çeken NEWJOY, 18 -21 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen Dubai Index Fuarı’na katılarak, 2015 koleksiyonunu tanıttı.

Çilek Mobilya, 2015 Ev&Stil Fuarı’na katılacak!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşecek Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak.

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı Kocaeli'de düzenlenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın düzenlenecek 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı'na katılmak üzere kente gelen 41 çocuk, valiliği de ziyaret etti.

İMSAD Yapı 2010 Fuarı'nda!

33. Uluslararası Yapı  2010 Fuarı'nda İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği - İMSAD Büyük Fuaye'de yer alıyor

Evteks Fuarı 19 Mayıs'ta başlıyor

İstanbul Fuarcılık tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Evteks Fuarı 19 Mayıs'ta CNR Fuar Merkezi'nde başlıyor

EIRE Fuarı'na Türkiye standı kuruluyor!

TOKİ liderliğinde Milano'da gerçekleştirilecek EIRE fuarında Türkiye standı kuruluyor

Uluslararası Yapı Fuarı'nda stand ödülleri sahiplerini buldu

Doğan Hasol tarafından açılışı yapılan  "33.Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010" yerli yabancı yapı profesyonelleri tarafından büyük ilgi görüyor

Yapı Turkeybuild Fuarı AB desteğiyle buluşuyor

33. Uluslararası YAPI -TURKEYBUILD 2010 İstanbul Fuarı devam ediyor

DYO, 5-9 Mayıs 2010 tarihinde Yapı Fuarı'nda!

2010 boya sezonunda "Helal olsun usta" sloganıyla öne çıkan DYO, şimdi de Yapı Fuarı'nda tüm sektöre sesleniyor

33. Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul kapılarını açtı

Yapı sektörünün buluşma noktası Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul Fuarı'nın 33'üncüsü dün kapılarını açtı

Çocuk Fuarı Pitti Bimbo Haberi

Çocuk Fuarı Pitti Bimbo




Türkiye’de toplam 55 mağazası ile faaliyet gösteren çocuk giyim markası B&G Store, şimdi de Guess Kids’i Türkiye’ye getiriyor. İtalya’da yılda iki kez düzenlenen Çocuk Fuarı Pitti Bimbo’da tanışıp görüşmeye başladığı Guess Kids’in Türkiye’deki tüm satış haklarını satın aldı. Bu anlaşma kapsamında Türkiye’de 5 yılda 10 Guess Kids mağazası açacaklarını söyleyen B&G Store Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati, “Guess Kids 2013 İlkbahar koleksiyonunu B&G store mağazalarında sergilemeye başlayacağız. Artık Türkiye’deki bütün Guess Kids hakları 5 seneliğine bize ait. Marka için en az 2 milyon Euro’luk yatırım yapacağız” dedi.


ARAP ÜLKELERİ İÇİN ÇALIŞIYOR

Türkiye hakkı için aralarındaki görüşmelerin 6 ay sürdüğünü ifade eden Nebati, Türkiye’nin ardından Arap ülkeleri ile ilgili de çalışmalara başlamalarının gündemlerinde olduğunu dile getirdi. Guess Kids’in dünyada en hızlı büyüyen...