25 / 04 / 2024

Çok kazananların eğitmeninden ipuçları

Çok kazananların eğitmeninden ipuçları

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

ŞOK'tan 14 Şubat kataloğu! ŞOK'ta yarın kağıt havludan, gıdaya, elektonik eşya ve kişisel ürünlerde indirim firsatı!

ŞOK Marketler zinciri 14 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, yarın çeşitli ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Sinbo Airfryer 2.999 TL, 6'lı Çelik Yemek Kaşığı / Çatalı 89,95 TL, 120x170 cm Koza Hai Peluş Halı 699 TL.

Artan kiralar esnafı iflasın eşiğine getirdi! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Artan kiralar ve girdi maliyetlerinin yükselmesi'' esnafı iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. 

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

EYT'li olup maaşı bağlanmayanlar aman dikkat! Bu bilgileri hemen kontrol edin! Maaşınızı nasıl alabilirsiniz? 

Emeklilikte yaşa takılanlar yasası çerçevesinde emekliliğe hak kazananların sayısı 2 milyonu aşarken, maaşı bağlanmayan pek çok EYT'li bulunuyor. Peki EYT maaşı bağlanmayanlar ne yapabilir? 

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektörünün e-Devlet üzerinden yapacağı işlemlerde indirim limitlerini yükselttiklerini, 32,854 TL'ye kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Şok'tan beyaz eşyada Kurban Bayramı sürprizi; Bulaşık makinesi 5 bin 799 TL'ye, çamaşır makinesi 8 bin 99 TL'ye düştü

Şok marketten beyaz eşyada bayram sürprizi geldi. Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 28 Haziran Çarşamba günü Şok markete çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve çamaşır kurutma makinesi indirimli olarak geliyor. İşte fiyatları...

Şok marketten 7 sayfalık indirimli aktüel ürünler kataloğu; 24 Mayıs Çarşamba günü raflarda olacak

Şok market 24 Mayıs Çarşamba  indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 7 sayfa olarak yayımlanan katalogta yiyecekten giyime, teknolojik ürünlerden temizlik ürünlerine, ev eşyalarından oyuncağa kadar pek çok ürün indirimli olarak yer aldı.

Çok kazananların eğitmeninden ipuçları Haberi

Çok kazananların eğitmeninden ipuçları

RE/MAX Türkiye’nin düzenlediği ve katılımın ücretsiz olduğu sertifikalı kariyer semineri, 26 Ocak 2019 Cumartesi günü, Taksim’de bulunan Elite World İstanbul Hotel’de gerçekleşecek.

Saat 12.30’da başlayarak saat 17.00’ye kadar sürecek etkinlikte, çok kazanan danışmanların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektöründe çalışmaya ve başarıya yönelik önemli ipuçları verecek.

Gayrimenkul sektöründe kalıcı olmanın yolları, doğru hedef belirleyerek hedefe ulaşmak ve doğru alıcı-satıcı ile çalışmak gibi başlıkların değerlendirileceği seminere, halen sektörde çalışan ya da kendi işini kurarak çalışmayı planlayan herkes katılabiliyor.