19 / 04 / 2024

Coldwell Banker eğitimleri

Coldwell Banker eğitimleri

Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. 

Coldwell Banker'dan yeni milyonerlik eğitimi!

ABD'li Coldwell Banker yeni bir hizmet sunmaya başladı. Geçtiğimiz nisan ayında başlayan 'Milyonerden Milyonere Eğitimleri'nde gayrimenkul danışmanlığında nasıl zengin olunacağı anlatılıyor.

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

Coldwell Banker'dan gayrimenkul alım, satım ve kiralamada taksit imkanı!

Coldwell Banker'ın başlattığı yeni hizmet kapsamında, müşteriler, gayrimenkul alım, satım ya da kiralamada hizmet bedelini kredi kartı ile anında taksitle ödeyebilecek

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

İzmir'e yatırım yapmak isteyen acele etsin!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, İzmir gayrimenkul sektörünü kaleme aldı. 

Coldwell Banker’dan Global Luxury eğitimi!

Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. 

Coldwell Banker eğitimleri Haberi

Coldwell Banker eğitimleri

Coldwell Banker Türkiye- Kıbrıs’ın benzersiz ve fark yaratan uluslararası pazarlama programı Global Luxury Eğitimi Türkiye’de ilk kez 24-25 Mayıs tarihleri arasında Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirildi.

Amerika dışındaki tek uluslararası eğitmenlik unvanına sahip olan Sühran Aras ve Aylin Pelin Onar eğitmenliğinde gerçekleşen etkinlikte Lüks Konut Uzmanı Broker Melek Ayfer Saraçer tecrübelerini paylaştılar. 

Eğitim programı kapsamında açılış konuşması gerçekleştiren CB Maximum Broker Owner'ı Aylin Pelin Onar,’’ Sizlerle bu platformda bir arada olmak benim için büyük mutluluk. Yılda iki kez düzenlenecek olan ‘’ Global Luxury Eğitimi’nin sonunda sizler ilk lüks konut uzmanları olacaksınız. Bu süreçte lüksün tanımını hep birlikte yeniden yapacağız. Burada bizimle olan herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

Sözü devralan CB Baras Broker Owner'ı Sühran Aras,’’ Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bugün yeni...