26 / 04 / 2024

ColorIsvea lavabo

ColorIsvea lavabo

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Adana'da depremzedeler için kurulan 514 konteynerde yaşam başladı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde kurulan, içinde lavabo, duş, mutfak, buzdolabı, ocak ve termosifonun yer aldığı 514 konteynerde yaşam başladı...

BİM online kataloğunda Hyperactive lavabo açıcı jel 17,50 TL, tuvalet kağıdı 36,50 TL! BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne su tasarrufu düzenlemesi!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde su tasarrufu içeren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleştirilen düzenlemelerle evlerde lavabo musluk debilerine sınırlama gelecek, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu tutulacak.

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne 'su' ayarı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde gerçekleştirilecek olan değişiklikle binalarda lavabo musluk debileri sınırlandırılacak.  

Avis Caravan'dan karavan kiralama hizmeti!

Avis Caravan, standart olarak bulunan yatak, buzdolabı, televizyon, masa, tuvalet, lavabo, mutfak dolapları gibi temel ihtiyaçların yanı sıra kamp yapmak için gerekli olan birçok malzemeyi de hizmete sunuyor...

'Ters ev'lerin sayısı her geçen gün artıyor!

Tavana yerleştirilen koltuk, sehpa, lavabo ve diğer eşyalarla misafirlerin yoğun ilgisini çeken "ters ev"lerin sayısı giderek artıyor.

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Fotoselli Lavabo Bataryası, 2016 Wınner ödülü aldı!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A. Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

E.C.A Fotoselli lavabo bataryasına 'Winner' ödülü!

German Design Council (Almanya Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen ICONIC AWARDS 2016 ürün kategorisinde E.C.A Fotoselli Lavabo Bataryası ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Serel'den Poseidon lavabo ve klozet serisi!

Serel, Poseidon lavabo ve klozet serisi ile fonksiyonellikte ve hijyende yine bir adım öne çıkmayı başarıyor. Poseidon klozetler Serel’in geliştirdiği Easywash yıkama sistemi sayesinde suya hükmederek su sıçratma problemini minimize ediyor.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

E.C.A fotoselli bataryaları 3 ayrı boyutla satışta!

Yerli üretimde ilk defa 3 ayrı boyutta standart, orta ve yüksek tip olarak E.C.A tarafından sunulan fotoselli lavabo bataryaları, tüketiciye hem daha fonksiyonel, hem de tasarım olarak daha geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

ColorIsvea lavabo Haberi

ColorIsvea lavabo

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.


 Banyolardaki tasarım anlayışına ilham vermek, özgün ve sıra dışı banyolar yaratmak amacıyla oluşturulan ColorIsvea renkleri, günümüz trendlerini yansıtan farklı tonlardaki renk paleti ile banyolara sıradanlıktan uzak farklı bir soluk getiriyor. Yaza girerken planlanan değişikliklerde  ColorIsvea, rengarenk lavabo ve klozetleri ile banyolara enerji ve hayat katıyor.


 Beyaz ve siyahın yanı sıra mavigriden pudraya, kremden vizona varıncaya kadar göz alıcı opak renklerin kullanıldığı ColorIsvea serisi lavabolar; aynı zamanda bronz, altın ve platin renklerde metalik uygulama seçeneği de sunuyor. Rengarenk lavabolar ile uyumlu klozetlerin ise beyaz, krem, vizon ve siyah renkleri mevcut.

Baharın gelişi ile banyolarını yenilemek isteyenler için ColorIsvea, her tarzda ve...