28 / 03 / 2024

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne kadar sürecek

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne kadar sürecek

Çömlekçi Mahalle Muhtarı Refik Günaydın, “Çömlekçi’de halkın ızdırap içinde olduğu belli. Kentsel dönüşüm ismini duyan vatandaş ve kiracılar ‘Burada nasıl olsa kentsel dönüşüm olacaktır’ diyerek burayı terk edip diğer mahallelere göç etmişlerdir" dedi

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi.

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm kredilerine ilişkin yeni kararlar açıklandıktan sonra milyonlarca kişi kentsel dönüşüm kedisinin taksitlerini merak ediyor. Peki Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Kanarya Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için geri sayım başladı!

KİPTAŞ Küçükçekmece'de hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Kurum, halk sahipleri ile bir araya geldi. 

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye'de 1,5 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne kadar sürecek Haberi

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne kadar sürecek


Çömlekçi Mahalle Muhtarı Refik Günaydın Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’yle ilgili çağrıda bulundu.


Projenin uzun yıllara yayılmasının Çömlekçi’ye çok zararı olacağını belirten Günaydın, “Zaten Çömlekçi’de halkın ızdırap içinde olduğu belli. Kentsel dönüşüm ismini duyan vatandaş ve kiracılar ‘Burada nasıl olsa kentsel dönüşüm olacaktır’ diyerek burayı terk edip diğer mahallelere göç etmişlerdir. Kentsel dönüşüm var diye buralar daha da kiraya verilmemekte, mülk sahipleri mağdur edilmiştir. Ne yapacaklarını bilememektedirler” dedi. Mühendis ve mimarlarla ilgili toplantı yapacaklarını ve daha sonra Ankara’ya gidip TOKİ Başkanı ile konuyu görüşeceklerini kaydeden Muhtar Günaydın, “Gerekli girişimlerimizi sürdürüyoruz” dedi.


Başkan Gümrükçüoğlu’nun başlattığı kentsel dönüşüm projesinin tümüyle bu 4 senelik zaman dilimi içinde bitirmesi gerektiğini kaydeden Günaydın, “Bunu 10 seneye yaymanın hiçbir mantıkla bağdaşmadığı...