28 / 03 / 2024

Concept Onyx inşaat adres

Concept Onyx inşaat adres

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çehreli tarafından kuruldu...

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Concept Mimari İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Mimari İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mustafa Var tarafından kuruldu.

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çehreli tarafından kuruldu...

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi açıldı!

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Elite Concept Şua İnşaat ödeme şartları!

Elite Concept projesi kentsel dönüşüm projesi olarak Fikirtepe'de inşa ediliyor. Elite Concept Şua İnşaat ödeme şartları kapsamında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

Concept Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Concept Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Bölgili tarafından 25 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 'da Ümraniye' de kuruldu.

Concept Investment İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Investment İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Apaydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Ulya Engin İş Merkezi'nde kuruldu.

Concept Teknik İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Teknik İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Demirci, Nihat Balaban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Çekmeköy, Kirazlıdere Mahallesi'nde kuruldu.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Concept Onyx inşaat adres Haberi

Concept Onyx inşaat adres

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çehreli tarafından kuruldu...

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Gerekli yerlerden izin almak şartı ile yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi. -Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi devri kabil maden haklarını devir almak. -İlgili yerlerden izin almak şartı ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. -İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. -İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir...