29 / 03 / 2024

conrad otel sgk hisse

conrad otel sgk hisse

İstanbul Beşiktaş'ta yer alan Conrad İstanbul Otel'in SGK'ya ait hisselerinin özelleştirme ihalesine 4 teklif geldi...

50 Güçlü Kadın CEO listesinde inşaattan 2 isim!

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarının konuşmacı olarak katıldığı ve ödüllendirildiği ’50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi’ Conrad Otel’de yapıldı. 

Ocean Conrad otel modelinde yatırım aracı!

Emlak sektörünün tanınmış isimlerinden olan Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni yatırım projesinin lansman yemeğinde değerli basın mensupları ve dostları ile buluştu. Başaran, Ocean Conrad Resort projesinin detaylarını anlattı.

Bağcılar Belediyesi'ne 7 ödül!

“Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen coşkulu törenle sahiplerini buldu. Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu 7 projeyle 7 ödüle birden layık görüldü.

Conrad Otel İstanbul'un renovasyonu tamamlandı!

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı'na Çamlıca Camii'ni anlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldiği Conrad Otel'de, konuğuna Boğaz manzaralı odadan Çamlıca Tepesi'ndeki cami inşaatını gösterip bilgi verdi.

Epique Island, Bodrum Tilkicik Koyu'nda inşa ediliyor!

Aksoy Holding, 1992 yılında hayata geçirdiği ve zamanın ötesindeki çağdaş mimarisiyle İstanbul’a kalıcı bir değer katan Conrad Otel'in ardından, Epique Island projesiyle Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’na ilham verici yeni bir değer katıyor.

Başbakan Davutoğlu: Mega projelerde Japonlarla çalışmaktan memnunuz!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Conrad Otel'de düzenlenen Türk-Japon İş Forumu'nda yaptığı konuşmada, "Türkiye için stratejik önem taşıyan altyapı projelerinde Japon dostlarımızla birlikte çalışmaktan çok memnunuz. " dedi.

Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul Bosphorus’da sezon açıldı!

Şehrin merkezindeki en büyük 5 yıldızlı otel havuzuna sahip olan Hilton İstanbul Bosphorus ve Conrad İstanbul Bosphorus misafirlerini yazın tadını çıkarmaya davet ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu vizyon projesini yarın açıklayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi içerikli yeni projesini yarın İstanbul'da açıklayacak. Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 10.00'da Conrad Otel'de "Vizyon Proje"nin sunumunu yapacağı kaydedildi.

Aksoy İnşaat, Conrad Otel'in renovasyonunu tamamladı!

Aksoy İnşaatve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu. Otelin tüm oda katları ve ana restoranı tüm alt yapısı ile baştan aşağı yenilendi.

Kış Müzayedesi'nde Hilye-i Şerife 593 bin TL'ye alıcı buldu!

Raffi Portakal'ın sahibi olduğu Portakal Müzayede Evi 'nce, önceki gün Conrad Otel'de düzenlenen " Kış Müzayedesi 'nde en büyük değer, Emine Servet'in "Hilye-i Şerifi'ne biçildi.

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi İstanbul'da gerçekleşti!

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi İstanbul Conrad Otel 'de gerçekleştirildi. Türkiye ve dünyanın akıllı şehirler gündeminin tartışıldığı programda, Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel sektörden ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı..

Hilmi Türkmen: Altın şehir Üsküdar Akıllı Şehir olacak!

Londra merkezli EurAsiaStrategies tarafından Conrad Otel’de üçüncüsü düzenlenen WICS – Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi; Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen , Kadıköy ve Beşiktaş belediye başkanlarının sunumlarıyla birlikte

conrad otel sgk hisse Haberi

conrad otel sgk hisse
Conrad İstanbul Otel'de yüzde 26'lık SGK hissesi özelleştirmesi ihale ediliyor. Yeditepe Beynelminel Otelcilik'e ait Conrad İstanbul Otel'in SGK hissesinin özelleştirme ihalesinde Aksoy Holding, Cengiz İnşaat, Türkerler İnşaat ve Verusaturk Girişim Sermayesi teklif...