19 / 04 / 2024

Çoraklar mahallesi yol düzenlemeleri

Çoraklar mahallesi yol düzenlemeleri

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

İzmir Aliağa'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aliağa İcra Dairesi, İzmir Aliağa Çoraklar Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 9 milyon 465 bin 875 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Malatya Yeşilyurt'un yol sorunu TBMM'de konu oldu!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesi ile Yeşiltepe Mahallesi arasındaki tali yolda yaşanan yol sorununu meclis gündemine taşıdı..

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep Şehitkamil'de asfaltsız yol kalmayacak!

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve alt yapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Asfaltlama çalışmalarıyla birlikte Seyrantepe Mahallesinde asfaltsız yol kalmayacak.

Kuşadası Karaova'ya iki yeni yol!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi Çınar Sitesi'nin güneyi ile Çınar Sitesi ve Murat Sitesi arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.

Kocasinan Belediyesi yol yatırımlarını iki katına çıkaracak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Artvin Arhavi'de betonlanmamış yol kalmayacak!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yol betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz Aşağı Hacılar Mahallesi’nde devam eden yol betonlama çalışmalarında sona gelindi. Başkan Hekimoğlu çalışmaları bizzat yerinden takip ediyor.

Kahramanmaraş Turan Mahallesi'ne yeni yol!

Kahramanmaraş’ta yaşanan trafik sorununu çözmek için hummalı bir şekilde çalışmalarını yürüten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Turan Mahallesi’nde yeni bir yol yapımına da başlıyor.

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeni yol!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fevzi Çakmak Mahallesi Melikşah, Tuğrul Bey, Fırat Sokaklarında yapılan asfalt ve Aktekke Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Ordu Yeşil Yol Projesi'nde son durum!

Doğu Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan Kabadüz Çambaşı Yaylası ile Mesudiye Topçam Mahallesi arasındaki yaklaşık 20 km’lik yolun üstyapı ihalesini gerçekleştirdi.

Alanya Demirtaş Mahallesi'nin yolları genişletiliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Çoraklar mahallesi yol düzenlemeleri Haberi

Çoraklar mahallesi yol düzenlemeleri

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, Çoraklar Mahallesi'nin eksikleri için bir çalışma başlattı. 15 günde tamamlanması düşünülen hizmetler kapsamında, 10 bin metre kare taş döşenmesi, 5 kilometre sathi kaplama yapılması, eksik görülen noktalara ilave aydınlatma direkleri dikilmesi, derelerin ıslah edilmesi gibi bazı çalışmaları yapılacağı bildirildi. 

Aliağa Belediyesi'ne bulundukları taleplerinin dikkate alınmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Serkan Acar'a teşekkür eden vatandaşlar ise, Aliağa Belediyesi'nin eşit hizmet anlayışı sayesinde Çoraklar'ın artık çorak kalmayacağını ifade...