19 / 04 / 2024

Corinne Hotel konaklama ücretleri

Corinne Hotel konaklama ücretleri

Corinne Hotel, Türk sinemasına ev sahipliği yapmış 100 yıllık tarihi binasının büyülü ortamında 2013’ün son gününü unutulmaz kılmak isteyenler için çok özel seçenekler sunuyor...

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Ava Hotel Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Hotel Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Alı Sangıan tarafından Fatih'te kuruldu.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Porland, 27. Uluslararası Konaklama Fuarı'nda!

Porland, Antalya’da 13 Ocak’ta başlayan ve 16 Ocak’a kadar devam edecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda 10 adet otel oluşturulacak!

Antalya’da 27’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda (Anfaş Hotel Equipment) 10 adet ‘Aşk’ temalı otel odası oluşturulacak.

RadissonBlu Hotel Kayseri Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi’ projesi kapsamında; RadissonBlu Hotel Kayseri, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen “Yeşil Yıldız” belgesini aldı.

The Public Hotel kişiye özel konaklama imkanı sunuyor!

Beyoğlu'nda hizmete giren The Public Hotel tarihi binasında klasik ve modern mimariyi buluşturan her biri birbirinden farklı tasarlanan odalarıyla kişiye özel konaklama deneyimi sunuyor.

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı açıldı!

Konaklama ve ağırlama ekipmanları sektörünün önde gelen isimlerinin buluştuğu 26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı, kapılarını açtı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin de katıldı

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı açıldı!

26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı açıldı. Konaklama ve ağırlama ekipmanları sektörünün önde gelen isimlerinin buluştuğu 26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı, kapılarını açtı. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin açılışta konuşma yaptı.

ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuar tanıtım toplantısı yapıldı!

2015 yılında 26'ncısı düzenlenecek ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın tanıtım toplantısı Akra Barut Hotel'de gerçekleştirildi. Birçok işadamı fuar ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Anfaş Hotel Equipment Fuarı, ziyaretçi portföyünü genişletiyor!

Antalya Expo Center'da düzenlenecek 26. Anfaş Hotel Equıpment Uluslararası Konaklama Ve Ağırlama Ekipmanları ihtisas Fuarı, bu yıl yurt dışından 150'nin üzerinde otelin yöneticisini ağırlayacak.

Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek!

2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek.

TAV Airport Hotel İzmir'de de açılıyor

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda da açtı. TAV Airport Hotel İzmir, 81 odasıyla yeni yıldan itibaren konaklama hizmetine başlayacak.

Corinne Hotel konaklama ücretleri Haberi

Corinne Hotel konaklama ücretleri

Corinne Hotel, Türk sinemasına ev sahipliği yapmış 100 yıllık tarihi binasının büyülü ortamında 2013’ün son gününü unutulmaz kılmak isteyenler için çok özel seçenekler sunuyor.


Başaşçı Stathis Dapiapis ve ekibi tarafından hazırlanan yılbaşı menüsü 6 çeşit geleneksel meze, kırmızı mercimek çorbası, patates graten, kuşkonmaz bruschetta, parmesanlı sosis köftesi, fıstıklı hindi dolması ve frambuazlı brownieden oluşuyor. Bu çok özel menünün tadını sevdiklerinizle birlikte Corinne Brasserie’de çıkarırken, 2014’e DJ’in hareketli ritimleri eşliğinde gireceksiniz.

Yılbaşı yemeği limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 220 TL.


Yılbaşı Konaklama Paketi

Corinne Hotel, yeni yılı İstanbul’un tarihi semti Çukurcuma’da karşılamak isteyenler için çok özel bir konaklama paketi hazırladı. Konaklama paketinde 31 Aralık tarihinde deluxe odada çift kişilik konaklama, Corinne Brasserie’de 2 kişilik yılbaşı yemeği, odada hoşgeldiniz içeceği ve 2...