29 / 03 / 2024

Çorlu Tarım Fuarı açılış tarihi

Çorlu Tarım Fuarı açılış tarihi

Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Göngör, resmi açılış töreni 6 Ağustos'ta saat 17:00'de olacak ve bu yıl 7. kez kapıları açılacak olan Çorlu Tarım Fuarına tüm çiftçileri ve vatandaşları davet ettiğini söyledi.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

İnegöl tarım fuarı 13 Eylül'de kapılarını açıyor!

İnegöl Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Ziraat Odası iş birliğiyle düzenlenen bu seneki İnegöl Tarım Fuarı (İNTARF), 13 Eylül 2014 tarihinde kapılarını müşterilerine açıyor.

Çorlu Tarım Fuarı 6 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Göngör, resmi açılış töreni 6 Ağustos'ta saat 17:00'de olacak ve bu yıl 7. kez kapıları açılacak olan Çorlu Tarım Fuarına tüm çiftçileri ve vatandaşları davet ettiğini söyledi.

Çorlu Tarım Fuarı kapılarını açıyor!

Orion Alışveriş Merkezi'nde 136 firma, 287 marka ile Trakya Bölgesi'nde düzenlenen fuarlar içerisinde rekor katılım ve yeni ilave edilen alanla 21 bin 500 metrekarelik stant alanına ulaşan Çorlu Tarım Fuarı kapılarını açıyor.

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, "Türkiye, tarımda dünyada 11'ncilikten 7'nciliğe geldi, Avrupa' da İtalya'yı, Fransa'yı solladık ve Avrupa'da birinci konuma geldik" dedi...

Hazine'ye ait tarım arazilerinin satışı için başvurular başladı!

Hazine'ye ait tarım arazilerinin satışı kapsamında başvurular başladı. Hazine'ye ait tarım arazilerinin satışları için son başvuru tarihi 28 Nisan olarak belirlendi. Başvurular defterdarlıklar ve malmüdürlüklerinde yapılacak

Torba Kanunu'yla 2B ve tarım arazilerinde ne gibi değişiklikler oldu?

Geçtiğimiz günlerde Torba Kanunu'nun kabulüyle 2B arazileri, Hazine'ye ait tarım arazileri, imarla ilgili harçlar, iş yeri açma izni harcı ve taşınmazlara ilişkin maddelerde değişiklikler meydana geldi..

Trakya'da Tarım Müzesi kuruluyor!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Ziraat Fakültesi bünyesinde, Trakya Bölgesi'nin ilk ve kapsamlı "Tarım Müzesi" kuruluyor. 70 üniversitenin bulunduğu Trakya Bölgesi'ndeki tek ziraat fakültesinin NKÜ Ziraat Fakültesi olduğunu belirtiliyor...

Tarım arazileri imara açılıyor!

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1995-2013 döneminde toplam tarım alanlarının yüzde 11,3 azalarak 26,83 milyon hektardan 23,81 milyon hektara gerilediğini bildirdi.

Şemsi Bayraktar: Tarım alanları 18 yılda yüzde 11,3 azaldı!

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1995-2013 döneminde toplam tarım alanlarının yüzde 11,3 azalarak 26,83 milyon hektardan 23,81 milyon hektara gerilediğini bildirdi...

Tarım alanları 18 yılda yüzde 11,3 azaldı!

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 19952013 döneminde toplam tarım alanlarının yüzde 11,3 azalarak 26,83 milyon hektardan 23,81 milyon hektara gerilediğini bildirdi.

Şemsi Bayraktar: Tarım alanları yüzde 11.3 azaldı!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1995-2013 döneminde toplam tarım alanlarının yüzde 11,3 azalarak 26,83 milyon hektardan 23,81 milyon hektara gerilediğini belirtti...

Çorlu Tarım Fuarı açılış tarihi Haberi

Çorlu Tarım Fuarı açılış tarihi

Orion Alışveriş Merkezi'nde 136 firma, 287 marka ile Trakya Bölgesi'nde düzenlenen fuarlar içerisinde rekor katılım ve yeni ilave edilen alanla 21 bin 500 metrekarelik stant alanına ulaşan Çorlu Tarım Fuarı ile ilgili olarak bilgiler veren Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Göngör: "Fuarımız Trakya'da tarım ve bahçeciliğe hitap eden tüm ürünlerde maksimum çeşitlilik sunuyor" dedi. 


Umut Güngör: "Çorlu Tarım Fuarı yine Trakya Bölgesi'ndeki fuarlar içerisinde en fazla ilden katılımcıların yer aldığı ve stant açtığı fuar olarak öne çıkıyor. En çok marka Konya, Hayrabolu ve Tekirdağ'dan gerçekleşiyor. Gelen talepler üzerinde fuarımız gece 24:00 e kadar açık olacak. Firmalardan ve ziyaretçilerden gelen talepler göz önünde bulundurularak böyle bir karar alındı" diye konuştu. 


TRAKYA ÇİFTÇİSİ İKİNCİ BAYRAMINI YAŞAYACAK 


Çorlu Tarım Fuarı'nın 6 Ağustos'ta kapılarını açmasının...