20 / 04 / 2024

Cornelia Otelleri Grubu belek

Cornelia Otelleri Grubu belek

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Martı Grubu'ndan yeni 'borç' hamlesi! Flaş gelişme!

Martı Grubu'nun Denizbank'a olan borcuyla ilgili yeni açıklama geldi. Grubun otelleri bankaya satılırken, işletme hakkı ise kendinde kaldı....

Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2020’de 100 bin kişiyi ağırlayacak!

Belek’te Cornelia Oteller grubu tarafından yapılan Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2019 Ekim ayında açıldı. Nest Kongre ve Fuar Merkezi 30 oteli doldurabilecek toplantı kapasitesiyle bölgedeki otellerin de doluluğuna olumlu etki yaratacak.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Elite World, Petersburg’da 2 yeni otel açacak!

Elite World Otelleri grubu yurt dışına açılma kararı aldı. Petersburg’da 2 otel açacak olan grup,Berlin, Münih, Viyana ve Budapeşte’ye yatırım hedefliyor.

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu!

Otelcilik sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Emrullah Akçakaya, Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu. Akçakaya, Dedeman Grubu'nun otelcilik ile ilgili faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Corendon Turizm Grubu, Çeşme'de iki otel açtı!

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer yaptığı açıklamada, Alaçatı sörf merkezindeki Corendon Premier Solto ve Çeşme Boyalık Beach’teki Corendon Miplaya Çeşme Otelleri’ni hizmete açtıklarını açıkladı

Türkiye'nin en beğenilen otelleri Limak Turizm'den çıktı!

Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri olan Limak Turizm Grubu’ nun Antalya’da bulunan 4 oteli, Otelpuan.com üyeleri tarafından Türkiye’ nin en beğenilen otelleri seçildi.

Doğuş Grubu, Side'deki iki otelini Tunbul'a sattı!

Doğuş Grubu'nun sahibi olduğu Datmar Turizm A. Ş bünyesinde hizmet veren Aldiana Side ve Paradise Side Beach otelleri Diana Otel Yatırımlan ve İşletmeciliği A.Ş sahibi işadamı Ali Fuat Tunbul'un oldu...

Cornelia Otelleri yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı!

Antalya Belek bölgesinde konumlanan Cornelia Otelleri, 2013 yılını bölge ortalamasının yüzde 16 üzerinde kapatarak yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı Turist sayısı artarken doluluk oranı düştü

Green Nature Otelleri'nin sahibi Balkaner Grubu'nun arazisini satın aldı!

Balkaner Grubu'na ait araziyi 27 milyon liraya Green Nature Otelleri'nin sahibi satın aldı. Denize sıfır arazinin Cumhuriyet Bulvarı'na yaklaşık 150, sahile inen yan yola ise yaklaşık 250 metre uzunluğunda cephesi bulunuyor.

Balkaner Grubu'na ait Marmaris'teki arazi 27 milyon liraya satıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) Balkaner Grubu'ndan devraldığı ve bugüne kadar 11 defa ihaleye çıkarmasına rağmen satamadığı Muğla Marmaris'teki arazi 27 milyon liraya Green Nature Otelleri'nin sahibine satıldı...

Uşak, 15 milyon dolarlık yatırımla otel kazanacak!

Anemon Otelleri'nin Uşak'a yapmak istediği 5 yıldızlı otel için engel kalmadı. Uşak Belediyesi Encümeni, Huzurpark'ta 12 bin metrekarelik alanı Anemon Otelleri Grubu'na 49 yılığına tahsis etti.

Anemon Otelleri, Uşak'ta 15 milyon dolarlık yatırımla otel yapacak!

Belediye, Huzurpark'ta bulunan 12 bin metrekarelik alanı, 5 yıldızlı otel yapması için Anemon Otelleri Grubu'na 49 yıllığına tahsis etti Anemon Otelleri'nin Uşak'a yapmak istediği 5 yıldızlı otel için engel kalmadı...

Cornelia Otelleri Grubu belek Haberi

Cornelia Otelleri Grubu belek

CORNELIA OTELLERİ GRUBU, ilk otelini 2002’de Antalya Belek’de Cornelia De Luxe Resort markasıyla, ikinci otelini ise 2008 yılında yine Belek’de Cornelia Diamond Golf Resort Spa markasıyla hizmete açmıştı. Yeni yatırımlar arasında yer alan Kıbrıs ve Bodrum’da otel açma projesini bir süreliğine ertelemiş olsa da grup, yeni projelerle gündemde.

Corneiia Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya ile  CorneliaDiamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otel ile ilgili gelişmeleri değerlendirmek üzere bir aradayız.

En son 2017 yılında turizm sektörünün geldiği noktayı ve yapılması gerekenleri anlatmıştı ve ümitli olmayı elden bırakmamak gerek demişti. 2018’in ilk yedi ayım değerlendiren Alkaya, “Antalya, Türkiye’nin turizminin çeşitlilik bölgesi. Dünyanın farklı ülkelerinden, farklı turist profillerini ağırlama kapasitesine sahip.

Fortune Turkey'den Şule Laleli'nin haberine göre; Düşük harcama...