24 / 04 / 2024

Corendon Turizm Grubu, Çeşme'de iki otel açtı!

Corendon Turizm Grubu, Çeşme'de iki otel açtı!

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer yaptığı açıklamada, Alaçatı sörf merkezindeki Corendon Premier Solto ve Çeşme Boyalık Beach’teki Corendon Miplaya Çeşme Otelleri’ni hizmete açtıklarını açıkladı




Hollanda ve Belçika’dan Türkiye’ye turist getiren en büyük tur operatörü olan Türk menşeili Corendon Turizm Grubu, Amsterdam, Antalya ve Bodrum’dan sonra bu yıl Çeşme’de iki otel birden açtı. Otel yatırımlarına devam etmey iplanlayan Corendon, bu yılın sonunda yine Amsterdam’da bir şehir oteli daha açmaya hazırlanıyor. Bünyesinde, 15 uçaklı kendi hava yolu şirketi Corendon Airlines da bulunan grup, sezon boyunca haftada üç kez  İzmir  Havalimanı’na sefer düzenleme ve kente 15 bin turist getirme hedefinde. 


Bu yıl Türkiye’deki yeni otel yatırımları hakkında bilgi veren Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, Alaçatı sörf merkezindeki Corendon Premier Solto ve Çeşme Boyalık Beach’teki Corendon Miplaya Ceşme Otelleri’ni hizmete açtıklarını açıkladı. Ege’deki destinasyonlarına Kuşadası, Marmaris ve Bodrum’dan sonra Çeşme’yi de eklediklerini belirten Karaer, "Otelcilikle ilgili yatırım planlarımız devam edecek. Önümüzdeki yıllarda Kapadokya, Pamukkale’de de birer otel açmak en büyük hedefimiz” diye konuştu. 


Alaçatı’nın denize sıfır tek butik oteli 


Corendon Premier Solto Hotel, 88 özel odasıyla Alaçatı Merkeze 2 kilometre uzaklıkta bir koyda konumlanıyor. Hollanda ve Belçika’dan sörf okulları ve kulüplerinden binlerce windsurf ve kitesurf tutkununu Alaçatı’ya çekecek olan Corendon Premier Solto, Alaçatı’nın denize sıfır tek butik oteli olma özelliğini taşıyor. 


Boyalık sahilindeki Corendon Miplaya Çeşme Hotel'in ise 150 standart ve 10 aile odası bulunuyor. Corendon Turizm Grubu, Antalya Kundu’da Grand Park Lara, Bodrum Güllük’de Iassos Modern otellerinin yanı sıra Amsterdam’da Corendon Vitality Hotel’i işletiyor. 



Dünya


Geri Dön