29 / 03 / 2024

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi

Çorum Karayolları yol ağında bulunan Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu yapımı ihale ediliyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek.

TOKİ Çorum Ortaköy'de 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Ortaköy projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Ortaköy 2022 ucuz konut projesi...

Değerli konutta 2021 yılı eşiği 5.2 milyon TL!

Değerli konut vergisinde yasal düzenleme ‘5 milyon Türk Lirası’ sınırıyla çıkmıştı. Fakat bu yıl bu sınır, yeniden değerleme oranının yarısı kadar arttı ve 5 milyon 227 bin TL oldu. İşte örnek hesaplamalar, hangi durumlarda nasıl vergi ödeneceğiyle ilgili detaylar...

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yenigün, İhsan Samim  Akyazı, Ahmet Bayrakcı, Adem Koca ve Arman Nişan Kilci ortaklığında kuruldu. 

TSMD 2018 Proje Yönetimi Eğitimi ne zaman?

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2018 yılı eğitimleri, PMI (Proje Yönetimi Eğitimi) konusu ile devam ediyor. Peki eğitimler ne zaman?

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi 4 Nisan'da!

Çorum Karayolları yol ağında bulunan Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu yapımı ihale ediliyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Dolmabahçe - Ortaköy Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıda!

İstanbul Beşiktaş ilçesi Dolmabahçe - Ortaköy koruma amaçlı nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Çorum Ortaköy'e TOKİ müjdesi!

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verildi. İftarda TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.

Adıyaman Gölbaşı Fen Lisesi önümüzdeki yıl eğitime başlayacak!

ADIYAMAN'ın Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, 150 öğrenci ve 5 şube kapasiteli Gölbaşı Fen Lisesi'nin önümüzdeki yıl eğitime başlayacağını ifade etti.

Yooistanbul Ortaköy satılık!

İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen proje toplam arsa alanı 22 bin metrekare üzerine yayılıyor. Yooistanbul Ortaköy satılık daireler 2+1' den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

1945 yılında Kuruçeşme imar planı tatbik edilecek!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, Bebek - İstinye yolunun tamamlanmasından sonra Kuruçeşme için hazırlanan imar planını tatbik edecekmiş. Plana göre Kuruçeşme'deki kömür depoları Ortaköy'ün arkasında kurulacak bir kömür bölgesine nakledilecekmiş.

1936 yılında kömür depoları Ortaköy'e taşınacak!

1936 yılında Kuruçeşme'deki kömür depoları Ortaköy'e doğru müsait bir alana taşınacakmış. Ortaköy'e taşınacak kömür depoları için 600 metrelik de bir rıhtım yapılacakmış. Yeni depolama alanı 1 milyon liraya mal olacakmış.

Denizli Sarayköy İlçe Otogarı'nda sona gelindi!

Geçtiğimiz Mayıs ayında temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı'nın yapımı devam ediyor.Daha modern bir otogar kazandırmak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını sürdürüyor.

Denizli Sarayköy İlçe Otogarı’nın yüzde 55'i tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye tarafından temeli atılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sarayköy İlçe Otogarı’nın yapımı tüm hızı ile devam ediyor. Sarayköy Otogarı’nda fiziki gerçekleşmenin yüzde 55 olduğu belirtildi.

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi Haberi

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Karayolları yol ağında bulunan Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesinin 4 Nisan 2017 tarihinde yapılacağı müjdesini verdi.


Uslu yaptığı açıklamada, "Yerel yönetimlerimize destek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Ortaköy ilçemizin şehir merkezinden geçen ve Karayolları Genel Müdürlüğü uhdesinde bulunan yolun yapım ihalesini 4 Nisan Salı günü Karayolları 7.Bölge Müdürlüğümüzce yapılacaktır. İlçe merkezinden geçen yolun yapımı için Bölge Müdürümüz ve Genel Müdürümüz ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır. İş kapsamında şehir merkezinden geçen 3 kilometrelik yolun Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt yapımı, Kaldırım, Yağmur Suyu kanalları ile gerekli bütün altyapı çalışmaları yapılacaktır. İşe başlanmasından itibaren 250 iş gününde tamamlanması planlanan yolumuz ilçemize hayırlı olsun." dedi.


Çorum...