19 / 04 / 2024

çotanak stadyum inşaatı

çotanak stadyum inşaatı

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Çotanak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanak Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Öznur Doğdu tarafından kuruldu.

Tekirdağ'da inşaatına başlanan şehir stadyumu mecliste!

Tekirdağ ilinde inşaatına başlanan buz pisti ve şehre stadyum yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çotanak Spor Kompleksi inşaatında sona geliniyor!

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çotanak Spor Kompleksi'nin inşaatında fiziki gerçekleşme yüzde 95'e ulaştı. 

Türk inşaat firmaları Avrupa’da spor kompleksi inşa ediyor!

Türk inşaat firmaları Avrupa’daki spor kompleksi yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Kayı İnşaat Litvanya’da iki stadyum projesi inşa edecek.

Çotanak Stadı'nın kaba inşaatı bitiyor!

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun'da yapımı devam eden Çotanak Stadı'nın inşaatında incelemelerde bulundu. Stadın kaba inşaatının yüzde 88'i tamamlandı..

Crosthwaites ailesi Chelsea'nin stadyum inşaatını durdurdu!

Maliyeti 1 milyar Paund'u bulması beklenen Chelsea'nin yeni stadyum inşaatı durduruldu. 

Brezilya'daki 6 stadyum inşaatı için usulsüzlük iddiası!

Brezilya'da inşa edilen 6 stadyumda usulsüzlük yapıldığını iddia edildi. İnşaat şirketi Odebrecht'in yöneticileri, inşaatlarda usulsüzlükler yapıldığını söyledi.

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesinin inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Giresun 20 bin kişilik stadyum projesi ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı ihalesi bugün saat 15:00'ta gerçekleşecek.

Manisa Turgutlu stadının inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Manisa Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Koşukırı'nda yapımı süren stadyum inşaatı hakkında bilgi verdi. Turgut, stadyumun kaba inşaatının Eylül, Ekim aylarında tamamlanacağını belirtti.

Dubai El Evir'e 816 milyon dolarlık stadyum inşa edilecek!

Dubai'nin El Evir semtinde 60 bin kişilik ileri teknoloji ürünü stadyumun inşaatı onaylandı. Dubai'ye 35 kilometre uzaklıkta bulunacak yeni stat 816 milyon dolara mal olacak. Stadyum kapsamında 5 bin araçlık otopark yer alacak.

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Malatya 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

Çotanak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Köksal Yalçın tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos 'ta Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi 'nde kuruldu.

çotanak stadyum inşaatı Haberi

çotanak stadyum inşaatı

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, inşaatında son aşamaya gelinen Çotanak Stadı'nın yeni şampiyonlukların anahtarı olacağını vurguladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başkan Eren, yaptığı açıklamada Giresunspor her yönüyle güzel bir ivme yakaladığını ve bu ivmenin şehrin kenetlenmesiyle hız kesmeden süreceğini aktardı.

Yönetim olarak Giresun halkının 43 senelik Süper Lig özlemine son vermek için tüm imkanları seferber ettiklerini söyleyen Başkan Eren, "Giresunspor sadece sportif başarılarla değil kurumsal bir marka olarak Süper Lig'e hazırlanıyor. Biz günübirlik değil kalıcı başarılar peşindeyiz." dedi.

Başkan Eren, yeni stadın inşasının son aşamaya geldiğini belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Öncelikle Giresunspor camiasının rüyalarını süsleyen yeni stadımızın yapılmasına öncülük eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli'ye verdiği emeklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Çünkü...