26 / 04 / 2024

Covid-19 Döneminin Etkisi Araştırma Raporu

Covid-19 Döneminin Etkisi Araştırma Raporu

Gayrimenkulde Kadın Liderler(GKL) Platformu, sektörde çalışan kadınların pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini açıklayan rapor yayınladı. 

TOKİ'den bu ile dev proje müjdesi! Tam 717 konut ve 19 dükkan geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi daha ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 717 adet konut ve 19 adet dükkan bulunuyor.

Rağbet düşünce Xiaomi'nin geliri de %18,9 düştü! 

Xiaomi Corp, ekonomi COVID-19 salgınından kurtulurken bile akıllı telefonlara yönelik tüketici talebinin zayıf kalması nedeniyle Çarşamba günü üç aylık gelirinde %18,9 düşüş bildirdi.

Migros'ta et ve tavuk ürünlerine çılgın indirim! Piliç köfte 19, döner 69, kaburga 149 TL! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market'te et ve tavuk ürünlerinde indirim fırsatı başladı. Migros'ta et ve tavuk ürünlerine çılgın indirim! Piliç köfte 19, döner 69, kaburga 149 TL! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Yatırımcılar dikkat! O ilimizde belediye 19 dükkanı kiraya veriyor! 2 Mart 2023’teki önemli ihaleyi sakın kaçırmayın!

Büyükşehir Belediyesi 19 dükkanı kiraya vereceğini duyurdu. İhale ise 2 Mart 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Güçlü dolar döneminin sonuna mı gelindi? Korkutan açıklama şimdi geldi! Doları olanlar tir tir titredi

Güçlü dolarda, faiz belirsizliğinin ortadan kalkmaya başlaması ile temkinli açıklamalar gelmeye başladı. Güçlü dolar döneminin sonuna mı gelindi? Analistlerden tarafından korkutan açıklama geldi. Doları olanlar tir tir titredi. İşte o açıklamalar...

KİPTAŞ'tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı satışa çıkarıyor...

KİPTAŞ 18 taksitle 19 dükkan satacak! 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı “KİPTAŞ 9. Gayrimenkul Müzayedesi"nde satışa çıkarıyor. 

Çin'deki koronavirüs kısıtlamaları petrol fiyatlarını düşürdü!

Çin, bugün Şanghay şehrinde Covid-19 salgınının başlamasından bu yana en kapsamlı kısıtlamaları uygulamaya başladı. Petrol fiyatlarında ise Çin'in Şanghay kararının ardından talebin düşeceği endişeleri nedeniyle düşüşe geçti. İşte ayrıntılar...

İngiltere'de inşaat sektörü PMI Aralık'ta 54,3’e geriledi!

İngiltere’de inşaat sektörü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) Aralık'ta tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 varyantı Omicron endişesiyle 54,3’e geriledi.

Türk müteahhitler 2021'de yurt dışında 29,3 milyar dolarlık yeni iş üstlendi!

Türkiye’yi yurtdışında temsil eden ve yatırımlarına hız kesmeden devam eden Türk müteahhitler, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının etkilerinin azaldığı 2021'de yurtdışında 29,3 milyar ABD Doları tutarında proje üstlendi. 

Karavan talepleri COVID-19'la patladı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve dengeleri değiştiren yeni tip koronavirüs salgını karavan taleplerini de patlattı.

Covid-19 sonrası Türkiye gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

San Francisco'da koronavirüsle zirve yapan evsizlik krizi çözülemiyor!

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da senelerdir çözülemeyen evsizlik probleminin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber zirve yaptığı, diğer bir taraftan COVID-19 salgını sebebiyle kentte konut inşasının yavaşladığı belirtildi.

Covid-19 Döneminin Etkisi Araştırma Raporu Haberi

Covid-19 Döneminin Etkisi Araştırma Raporu

Gayrimenkulde Kadın Liderler(GKL) Platformu, sektörde çalışan kadınların pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini belirlemek ve kariyer yolculuğunda zorlu bir aşama olan bu dönemi analiz etmek amacıyla; ‘Covid-19 Döneminin Etkisi Araştırma Raporu’nu hazırladı. 

Rapor, Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu adına,  ERA Research & Consultancy tarafından 19 Haziran – 5 Ağustos 2020 tarihleri arasında online anket yoluyla ve 142 kadın sektör çalışanın katılımıyla hazırlandı.

Sektör çalışanı kadınların gayrimenkul sektörünün geleceğinden endişe duyuyor. 

Pandeminin sektör kadınlarının iş, günlük ve duygusal hayatlarına etkilerine dair önemli tespitler içeren Rapor sonuçları, Platform adına GKL Başkanı Neşecan Çekici, tarafından açıklandı. Çekici, Covid-19 Döneminin Etkisi Araştırma Raporu’nun, GKL’nin 4 yıl içerisinde sektördeki kadın çalışanların ihtiyaç ve sorunları ile gelecek hedeflerini belirleme amaçlı hazırladığı üçüncü rapor olduğuna dikkat çekti ve şu açıklamalarda bulundu: