11 / 12 / 2025

Creavit 2016 koleksiyonu

Creavit 2016 koleksiyonu

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit Antik serisi ile banyolara klasik esinti taşıyor!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Derin Design 2016 koleksiyonu!

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Creavit 54 yeni ürünüyle Unicera Fuarı'nda!

Yaşam tarzlarına özel banyolar tasarlayan Creavit, 2016 yılında ürün gamına eklediği 54 yeni ürünle Unicera Fuarı'nda, 23-27 Şubat tarihleri arasında görücüye çıkıyor.

Çamlıca Camii 2016 yılında ibadete açılacak!

İstanbul'da yapımına 11 ay önce başlanan 37 bin 500 kişi kapasiteli Çamkca Camii'nin inşaatı hızla sürüyor. 268 rakımlı Çamlıca Tepesinde yapılmakta olan camiinin 2016 yılının Kadir Gecesinde ibadete açılması bekleniyor.

Creavit Fresh banyo mobilyası ile banyolara yaz dopingi!

Banyo modasının öncüsü Creavit’ten tazeleyen, yenileyen, zindelik veren, hayat dolu banyolar için yepyeni bir banyo mobilyası geliyor. Creavit Fresh banyo mobilyası ile banyolara yaz dopingi geliyor.

Next By Kumova'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ömer Kumova inşaatın ayrıcalığının hissedildiği NEXT; metronun, alışverişin, eğlencenin, sosyal hayatın, sağlığın ve eğitimin yanında. Haziran 2014 inşaatına başladığımız projemiz Haziran 2016 tarihinde teslim edilecektir...

Cennet Koru projesi 2016'da teslim edilecek!

Cennet Koru projesinde satışlar başladı. 30 bin 328 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan Cennet Koru'da 408 konut ve 25 mağaza yer alıyor. Teslimler Nisan 2016'da.

Kağıthane 7000 projesi 2016 yılında teslim edilecek!

Kâğıthane 7000 projesi. 8 blokta toplam 122 adet daireden oluşuyor. Projede. 90 ile 260 metrekare arasında değişen 2+1,3+1 tipi dairelerin yanı sıra 3+1,4+1 ve 5+1 tipi dubleks daireler yer alıyor. Proje, Haziran 2016 tarihinde teslim edilecek.

Mahall Ankara'nın yüzde 30'u satıldı! 2016'da teslim!

Türkerler Holding bünyesinde bulunan Türkerler İnşaat tarafından Ankara'da inşası devam eden; konut, ofis, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Mahall Ankara projesi 2016 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek.

Bulvar İstanbul 2016'da teslim edilecek!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, "Emlak Konut'un raporlarına göre son 5 ayın satış ve hasılat birinciliğini elimizde tutuyoruz. Projenin tamamını 2016'nın ilk çeyreğinde teslim edeceğiz" dedi.

Creavit 2016 koleksiyonu Haberi

Creavit 2016 koleksiyonu

Milenyum diye tanımlanan 2000’li yılların başlamasıyla altın renk moda sahnesinden yavaş yavaş çekilmeye başlamış, yerine daha metalik ve mat renklerin gelmiştir. 2000’li yıllara girilmesiyle, gelişen teknolojinin de etkisiyle daha mekanik renkler  tasarımlara yansımıştır. 2000’lerin özellikle ilk yıllarında tasarımcılar tarafından tercih edilen gümüş, metal renkler ve mat tonlar, altın renginin zıddı olarak gösterilerek daha modern bir şekilde lanse edilmişti. Ne var ki ilerleyen yıllarda değişen zevkler ve moda klişelerine meydan okuma çabasına girişen tasarımcılar bu algıyı yıkmak üzere radikal tasarımlar ortaya koydu. İki uç noktayı birleştirme, aksini kanıtlama ve klişelerin dayattığı moda algısından çıkma çabasıyla altın rengin moda sahnesinde yeniden doğuşuna hep beraber tanıklık ettik. 


Tekstilden, beyaz eşyaya, banyo ürünlerinden hızlı tüketim ürünlerinin ambalajlarına kadar hayatımızın çoğu noktasına altın renginin sıcaklığı...