29 / 03 / 2024

Crystal Hotels nerede

Crystal Hotels nerede

Crystal Hotels, 'Nirvana’ ile otel zincirine en çevreci halkayı ekleyecek. Toprağın doğal ısısından enerji üretilerek Türkiye’de bir ilke imza atılan otelde, A Plus sınıfı enerji tasarrufu sağlayan klimalar kullanılacak

Side Crystal Hotels takdirname aldı!

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden TUI'nin misafirleri, Crystal Hotels'in Side bölgesindeki turistik tesisi Crystal Palace Luxury Resort&Spa'dan yüksek oranda memnuniyet duyduklarını verdikleri rakamlarla ifade etti.

Crystal Tat Beach Oteli Green Key ödülü aldı!

DÜNYANIN en prestijli çevre ödüllerinden biri olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Green Key (Yeşil Anahtar) ödülü Crystal Hotels zinciri otellerinden Crystal Tat Beach otele verildi.

Otel çalışanları yaz sezonuna hazırlandı!

TURİZM sezonu yaklaşırken yoğun iş temposuna hazırlık amaçlı eğitim çalışmalarına hız veren Crystal Hotels Grubu, yönetici kadrolarında çalışanlar için Crystal Pariso Otel'de motivasyon toplantıları düzenledi.

Tez Tour'un iki oteli Crystal Hotels'in oldu!

Uzun zamandır finansal kriz içerisinde olduğu söylentileri dolaşan Rus tur operatörü Tez Tour, Antalya'daki iki otelini Kilit Grubu'nun sahibi olduğu Crystal Hotels'e sattı. Böylece Crystal Hotels'in otel sayısı 14'ten 16'ya yükseldi.

Ankara Crystal Towers nerede?

Ankara Crystal Towers Evleri daire fiyatları 550 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Kurtoğlu Grup imzası taşıyan Ankara Crystal Towers nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor.

Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi işbirliği yaptı!

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.

Crystal Hotels 2014 yılı hedeflerine ulaştı!

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO' su Umman Çetinbaş, 2014 yılı hedeflerine ulaştıklarının altını çizdi...

Kilit Grubu Amara Dolce Vita için pazarlık masasında!

Turizm sektörünün önde gelen şirketlerinden Kilit Şirketler Grubu bünyesine yeni bir lüks otel daha eklemek için harekete geçti. Crystal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, oteli almak için Alexander Sinigibskiy ile pazarlık yapıyor.

Crystal Hotels, 'Nirvana' ile otel zincirine en çevreci halkayı ekliyor!

Crystal Hotels'in Nisan ayında ilk misafirlerini kabul edeceği Beldibi'ndeki oteli Nirvana her açıdan A Plus. Enerjisini topraktan alacağı bir sistem kuran ve ağaçlandırma çalışmaları yapan otel, Kültür ve Turizm Bakanlığından da 'yeşil yıldız' aldı.

Crystal Hotels, Nirvana ile otel zincirine en çevreci halkayı ekleyecek!

Crystal Hotels, 'Nirvana’ ile otel zincirine en çevreci halkayı ekleyecek. Toprağın doğal ısısından enerji üretilerek Türkiye’de bir ilke imza atılan otelde, A Plus sınıfı enerji tasarrufu sağlayan klimalar kullanılacak

Nirvana Lgoon Villas Suites and SPA, Nisan'da açılıyor!

Crystal Hotels zincirinin son halkası Nirvana, Maldivler' den esinlendi. Nisan'da acçlacak otel, VIP hizmet verecek. Butler, özel yiyecek-içecek ve havaalanında hızlı geçiş gibi hizmetler olacak.

Crystal Hotels, otellerine Club Med"i de kattı!

Crystal Hotels"in, Antalya"nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki Club Med"in işlettiği tesisi Ener Turizm"den satın aldığı bildirildi

Crystal Hotels, otellerine Club Medi de kattı!

Crystal Hotelsin, Antalyanın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki Club Medin işlettiği tesisi Ener Turizmden satın aldığı bildirildi

Crystal Hotels nerede Haberi

Crystal Hotels nerede


Enerji tasarrufu artık bir yaşam tarzı. Elektrikli ev eşyaları seçiminde A Plus ürünler öne çıkarken artık tatilde de tercih ‘çevre’den yana. Crystal Hotels’in nisan ayında ilk misafirlerini kabul edeceği Beldibi’ndeki oteli Nirvana her açıdan A Plus. Enerjisini topraktan alacağı bir sistem kuran ve ağaçlandırma çalışmaları yapan otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan da ‘yeşil yıldız’ aldı. 100 milyon euroya mal olan Nirvana aynı zamanda lüks segmentte sunacağı hizmeti ile de A Plus olmayı hedefliyor.


Crystal zincirinin sektöre dahil olması 1955 yılına kadar uzanıyor. Turan Kilit tarafından kurulan Kilit Grubu, çalışma hayatına Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri ile başlıyor ve zamanla otel ekipmanları sektöründe adını duyuruyor. 1996’da Kristal Kimya ve aynı dönemde Orion Turizm’i kuran grup, 1997’de de Kristal Endüstriyel...