19 / 04 / 2024

cso binası

cso binası

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni bina 29 Ekim'de açılacak. Yeni bina için yeni logo tasarlandı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası Ankara'ya değer katacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasında incelemelerde bulundu...

CSO binasının yapımını Kültür ve Turizm Bakanlığı devraldı!

Anara’nın simgelerinden biri olmaya hazırlanan, dünyada ilkler arasında bulunan yapım tekniklerinin uygulandığı yeni Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binasının yapımını Kültür ve Turizm Bakanlığı devraldı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Binası hızla yükseliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, inşaatına devam edilen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra Binası'nda incelemelerde bulundu...

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara'da temeli 1997'de dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası, tamamlanmak üzere. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda CSO binasının açılışını yapacaklarını dile getirdi.

Ankara’daki yeni CSO Binası’nın kapıları ilk kez açıldı!

Temeli 1997’de Süleyman Demirel tarafından atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 23 yılın ardından 29 Ekim’deki açılış için gün sayıyor.

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

CSO konser binasında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni binasındaki çalışmaları yakından inceledi...

CSO konser binası 29 Ekim'de açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni konser binasını 29 Ekim tarihinde açılacak...

CSO konser binasında sona gelindi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) konser binasının açılış günü ve açılış konserinin içeriğinin Haziran ayında kamuoyuna açıklanacağını belirtti...

Ankara CSO binasının yüzde 70'i tamamlandı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binasının durumuna ilişkin bilgi verdi.

Ankara CSO binası 21 yıldır tamamlanamadı!

Başkentliler tarafından ‘Senfoni Çukuru’ olarak adlandırılan, temeli 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafında atılan “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası” binası 21 yıldır bitirilemiyor.

cso binası Haberi

cso binası

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden yeni binasına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kavuşacak olan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) logosunu yeniledi.

Hürriyet Gazetesi'nden Umut Erdem'in haberine göre; CSO, yaylı, telli, üflemeli ve vurmalı çalgılardan meydana gelen orkestra yapısının hareket, uyum, beceri ve disiplin kavramlarıyla ilgili yeni logosuyla çalışmalarına devam edecek. Logoda, Dünya müziğine Anadolu’dan miras bırakılan yegane enstrüman olan timpaninin gövdesini saran bakır/bronz sarısı kullanıldı.

Yeni yüzünde, senfonik müziği tanımlayan dört parçalı katmanı ön planda yer alan CSO’nun yeni logosunda da bu yaklaşımın izleri bulunuyor. CSO’nun sanatçılarla yüzyüze düzenlenen toplantı ve görüşmeler sonucunda ortaya çıkan  ortak fikirlerden hareketle üretilen yeni kurumsal kimlik çalışmasını grafik ve fotoğraf sanatçısı Çağrı Öner dizayn etti.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası 29 Ekim'de...