29 / 03 / 2024

çubuk esenboğa yıldırım beyazıt üniversitesi ne zaman açılacak

çubuk esenboğa yıldırım beyazıt üniversitesi ne zaman açılacak

Çubuk'un Esenboğa Mahallesi'ne kurulacak olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde ağaçlandırma çalışması başladı. Orman Ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yürütülen ağaçlandırma çalışmasının ilk etabında 10 bin 500 ağaç dikildi...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Binali Yıldırım'dan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi. Yıldırım, ''Bekadan bahseden bu bildiriyi çok da dikkate almamak gerekir" diye konuştu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

çubuk esenboğa yıldırım beyazıt üniversitesi ne zaman açılacak Haberi

çubuk esenboğa yıldırım beyazıt üniversitesi ne zaman açılacak


TOKİ tarafından Ankara’da inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi kampüs alanında, düzenlenen törenle ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Kampüsü Çubuk'un Esenboğa Mahallesi'ne kurulacak olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde ağaçlandırma çalışması başladı. Orman Ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yürütülen ağaçlandırma çalışmasının ilk etabında 10 bin 500 ağaç dikildi. İlk ağaçları üniversite öğrencileri toprakla buluşturdu.


Kampüs binalarının ihalesi tamamlandı 

Yıldırım Beyazıt Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, TOKİ’nin inşa edeceği kampüs ile ilgili olarak da, ilk etapta yapılacak binaların inşaat ihalesinin bittiğini ifade etti. Doğan, inşaatın başlaması için askı süresinin dolmasını beklediklerini kaydetti. İnşaat süresinin 550 gün olduğunu anlatan Doğan, “Bu dönem başına yetişmiyor ama hedefimiz gelecek dönem başına yetişmesidir. İlk olarak yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alanı olan bir üniversite binası yapılacak. Kampusun değişik yerlerinde bunun gibi...