28 / 03 / 2024

Çukurova Gayrimenkul Adanus Park Projesi iletişim

Çukurova Gayrimenkul Adanus Park Projesi iletişim

Çukurova Gayrimenkul Adanus Park projesi daire fiyatları 245 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Çukurova Gayrimenkul Adanus Park Evleri Kartal'da 180 adet daire yer alıyor...

Çukurova Gayrimenkul Adanus Park Projesi!

Çukurova Gayrimenkul Adanus Park Projesi kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor

Çukurova Gayrimenkul’den kamuoyuna önemli açıklama!

Çukurova Gayrimenkul kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Çukurova Gayrimenkul ''25 yılda 30 lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’un, altyapı ve taahhüt işleri firması Çukurova İnşaat ile hiçbir bağlantısı yoktur'' dedi. 

Çukurova Gayrimenkul'den konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti”  kampanyasına Çukurova Gayrimenkul'den destek geldi. Firma, projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Çukurova Gayrimenkul'den 3 yeni proje geliyor!

Çukurova Gayrimenkul, 25. yaşına gireceği 2018 yılında 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, İstanbul’daki rotalarına Kartal’ın yanı sıra Beylerbeyi ve Çengelköy’ü de eklediklerini söyledi..

Çukurova Gayrimenkul dönüşüm projelerine odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklanacak!

Sektörün 2016 yılını değerlendiren ve 2017 yılına ilişkin öngörülerini paylaşan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı. Tamer Son,kentsel dönüşüme odaklanacaklarını belirti.

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

İnşaat sektörü zorlu bir sürecin ardından 2016 yılının son çeyreğinde yaşanan yükseliş trendini 2017 yılında da sürdürmeyi bekliyor.Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı.

Çukurova Gayrimenkul Adana'da arsa arıyor!

Son projesi Çukurova Balkon'da Adana'nın geniş başkon kültürünü İstanbul'a taşıyan Çukurova Gayrimenkul, Adana'daki yeni projeleri için arsa arıyor.

Çukurova Gayrimenkul'den tekzip!

2 Haziran tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan “Çukurova İnşaat A.Ş.’nin iflası istendi” haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle “Çukurova Gayrimenkul A.Ş.’nin logosu kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz.

As Çukurova Gayrimenkul, Çukurova'da ev sahibi yapıyor!

As Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan dünü ve bugünü ile As Çukurova Emlak Gayrimenkul'ü de anlattı. Aslan, "Çukurova'da evi olmayan herkesi ev sahibi yapmak en büyük hedefimizdir." dedi.

As Çukurova Gayrimenkul'den iflas iddialarına açıklama!

As Çukurova Gayrimenkul ve inşaat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, şirketleri hakkında çıkartılan dedikodulara sert bir şekilde cevap verdi. Aslan "En iyisini yapmayı ilke edinmiş bir aileyiz." dedi.

Bekaroğlu, 1.Çukurova Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Adana Hiltonsa Oteli'nde düzenlenen 1.Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı'na katılan Bekaroğlu İnşaat'ın standı büyük ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adanus Park Projesi iletişim Haberi

Çukurova Gayrimenkul Adanus Park Projesi iletişim


Adanus Park Evleri Çukurova Gayrimenkul imzasını taşıyor. Çukurova Gayrimenkul Adanus Park projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal - Soğanlık bölgesinde hayata geçirildi. Çukurova Gayrimenkul Adanus Park'ta 180 daire bulunuyor.


Çukurova Gayrimenkul Adanus Park projesi 10 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Çukurova Gayrimenkul Adanus Park satış ofisi ile 0216 671 14 14 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Çukurova Gayrimenkul Adanus Park projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Çukurova Gayrimenkul Adanus Park daire fiyatları 245 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Çukurova Gayrimenkul Adanus Park projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.


Çukurova Gayrimenkul Adanus Park ödeme koşulları kapsamında banka...