25 / 04 / 2024

çukurova gayrimenkul konut projesi

çukurova gayrimenkul konut projesi

İnşaat sektöründe 24 yıldır Adana, Mersin ve İstanbul’da binlerce konut üreten SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, projelerinin yüksek prim potansiyeli ile dikkat çekiyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası!

VakıfBank, banka gayrimenkulü konut kredisi ürünü için yüzde 0.99 faiz oranı ile 15 yıla kadar vade ve konutun liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim ile yüzlerce konutu satışa sunuyor...

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Türkiye Finans Bankası'ndan banka gayrimenkulü konut finansmanı!

Türkiye Finans Bankası Banka Gayrimenkulü Konut Finansmanı kampanyası kapsamında yüzde 0.99 kar payı oranı kullandırıyor...

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2’nin üzerinde seyrederken VakıfBank banka gayrimenkulü konutlar için yüzde 1.30 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası bankanın kendi mülkü konutlar için Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi ürünü kapsamında avantajlı konut kredisi fırsatları sunuyor...

Çukurova Gayrimenkul’den kamuoyuna önemli açıklama!

Çukurova Gayrimenkul kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Çukurova Gayrimenkul ''25 yılda 30 lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’un, altyapı ve taahhüt işleri firması Çukurova İnşaat ile hiçbir bağlantısı yoktur'' dedi. 

Çukurova Balkon 0,98 faiz kampanyası için son gün 31 Ekim!

Çukurova Gayrimenkul’den Çukurova Balkon projesinde yüzde 10 peşin ve banka kredisiz 10 yıl 0.98 faizle iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı. Son gün 31 Ekim...

Çukurova Balkon'a ister hemen taşın ister kiraya ver!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Balkon ile konut sahibi olmak isteyenleri iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim, dolayısıyla hemen oturulabilecek ya da kiraya verilebilecek ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Gayrimenkul'den konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti”  kampanyasına Çukurova Gayrimenkul'den destek geldi. Firma, projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

Stoklar erimeden konut almanın tam zamanı!

Konuta yatırımı için en avantajlı döneme girildiğinin dile getiren Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, siyasi istikrarın etkisiyle yakın dönemde konut stoklarının azalmaya başlayacağını ifade etti.

Çukurova Balkon’da 138 bin TL indirimle 2+1 daire fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde konut sektörünü canlandırmak üzere başlatılan peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile katıldı.

Çukurova Gayrimenkul’den Ramazan ayı boyunca kampanya!

Ramazan ayı boyunca Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile hemen teslim kira garantili konut fırsatı sunuluyor. 

çukurova gayrimenkul konut projesi Haberi

çukurova gayrimenkul konut projesi

Gayrimenkul sektöründe 1993 yılından bu yana imza attığı projeleri ile konut sahiplerine kaliteli, nitelikli ve konforlu yaşam alanları sunmayı ilke edinen SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, aynı zamanda alırken kazandırıyor. İstanbul’un hızla değer kazanan bölgelerinden Kartal’ın en stratejik noktalarında, metroya, AVM’lere, hastanelere, okullara çok yakın mesafede konumlanan Adanuspark, Çukurova Tower ve Çukurova Balkon bölgenin sembol projeleri olarak öne çıkıyor. 2012 yılında teslim edilen ve üç blokta toplam 180 daireden oluşan Adanuspark ile 2014 yılında teslimi gerçekleşen ve 253 konuttan oluşan 36 katlı Çukurova Tower, konut sahiplerine yüzde 35 kazandırdı. İnşasına Mayıs 2015’te başlanan ve örnek daireleri hazır olan, iki blokta toplam 261 konuttan oluşan Çukurova Balkon’un ise Eylül 2017’de teslimi sırasında yüzde 45 prim oranına ulaşması hedefleniyor.


Bölgesine değer katan...