20 / 04 / 2024

çukurova tower örnek daire

çukurova tower örnek daire

Dairelerin 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çukurova Tower görselleri yayınlandı. Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projenin 4. katından itibaren yer alan dairelerin tamamı deniz ve adalar manzarasına sahip..

Kartal Çukurova Tower 19 soruda mercek altında!

Ekim 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Kartal Çukurova Tower mutlu sona doğru hızla ilerliyor. Geri sayımın başladığı projenin detaylarını Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız ile konuştuk. İşte o röportaj…

Çukurova Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı! 159 bin TL!

Kaba inşaatı biten ve dış cephesine başlanan Kartal’ın markalı projelerinden Çukurova Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. Proejde satışı devam eden stüdyo dairelerin fiyatları 159 bin TL'den başlıyor...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Kartal Çukurova Tower'da 260 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire sahibini bekliyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor..

Kartal Çukurova Tower fiyat 2018!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da hemen teslim daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Çukurova Tower’da son 9 daire satışta!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Tower’daki son 9 dairesini avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, 253 konuttan meydana geliyor.

Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bölgedeki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesine imza atılacağını söyleyen Çetin, ''Herkesi ev sahibi yapacağız'' dedi.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kartal Çukurova Tower!

Kartal Çukurova Tower 'da daire teslimleri hemen yapılıyor. Bağdat Caddesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Çukurova Tower'da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor. Çukurova Tower’da fatura ödeme hizmeti ile faturaların ilgili kuruma ödenmesini sağlamak da mümkün.

Çukurova Tower'da kolay yaşam!

Kartal'ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor.

Çukurova Tower’da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Kartal’ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor...

çukurova tower örnek daire Haberi

çukurova tower örnek daire

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yaşama geçirilen Çukurova Tower görselleri hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


7 bin 68 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Çukurova Tower Kartal projesinde; açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness, piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi yer alıyor. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Çukurova Tower görselleri yayınlandı. Proje, Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyor. 


Son konutların satış sürecine devam edilen Kartal Çukurova Tower projesi 253 adet daireden meydana geliyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Çukurova Tower görselleri!





Kartal Çukurova Tower iletişim

Telefon: 0216 517 55 55

Web: www.cukurovatower.com

Merve...