29 / 03 / 2024

cumhurbaşkanı erdoğan çay alım fiyatı

cumhurbaşkanı erdoğan çay alım fiyatı

Herkesin gözü kulağı bu haberdeydi. Zamlı fiyatlar açıklandı. Artış oranı yüzde 73 oldu ayrıca destek ödemeleri de yapılacak. Yeni fiyatların ne zamandan itibaren geçerli olacağı da belli oldu. Hükümetin en tepesindeki isim Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan fazla uzamaz diyerek zam sinyalini yaktı! Ekim ayında emekli zammı Meclis'e gelecek!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emekli maaş zammında son dakika gelişmeler merakla takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan fazla uzamaz diyerek zam sinyalini yaktı! Ekim ayında emekli zammı Meclis'e gelecek. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 5 ay erken hesaplara yatacak! Hemen tarihe bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere mazot gübre desteği ödeme tarihi için son dakika açıklaması geldi. Mazot gübre ödemeleri 5 ay erkene çekildi. Peki mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret müjdesi! Asgari ücret ne kadar olacak?

2022 yılı Temmuz ayında ilk defa ara zam alan asgari ücretli çalışanlar alım gücünün düşmesi ve enflasyon nedeniyle 2023’te de ara zam için beklenti içerisine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Asgari ücrete ara zam oranı belli oldu mu?

Esnaflara 250 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Bu yıl sonuna kadar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan "Hayata Dönüş Kredisi" kapsamında, esnaf ve sanatkarlara kredi müjdesi geldi. Esnaflara 250 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Bu yıl sonuna kadar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Süre 6 ay daha uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pandemi başlayınca müşteri kaybına uğrayan sinema sektörüne verilen vergi desteğinin süresini uzattı. 2 yıl önce başlatılan destek son olarak 31 Mayıs 2022’ye kadar uzatılmıştı.

Flaş... Asgari ücretle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sevindiren sözler! Temmuz ayı zammı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ikinci zam tartışmalarıyla ilgili sevindiren sözler geldi. Erdoğan, "Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışlarıyla dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı son buldu. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan KDV indirimi müjdesi verdi. İşte yeni KDV indirimlerinin tüm detayları...

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımsal desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tarımsal desteklerin yükseldiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, üreticilere dekar başına ödenecek tutarı açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.

cumhurbaşkanı erdoğan çay alım fiyatı Haberi

cumhurbaşkanı erdoğan çay alım fiyatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı açılışında üreticilerin en az 10 lira açıklanmasını beklediği yaş çay fiyatlarını "müjde" olarak duyurdu. 

Geçen sene 3 lira 87 kuruş olarak ÇAYKUR tarafından üreticiden satın alınan yaş çayın kilogram fiyatına yüzde 73 oranında zam geldi.

Erdoğan, 'müjde' olarak yaş çay alım fiyatlarını kamuoyuyla paylaştı. Erdoğan, “Bu yıl yaş çay alımlarında uygulanacak taban fiyatı yüzde 73'ün üzerinde bir artışla 6 lira 70 kuruşa, kilogramda 13 kuruş olan destekleme fiyatını da yüzde 130'un üzerinde artışla 30 kuruşa çıkartıyoruz. Böylece üreticilerimiz çaylarını geçen yıla göre desteklemeyle birlikte ortalaması yüzde 75’e gelen bir artış ile kilogramı 7 liradan fabrikaya verebilecek” dedi.

Zamlı tarifeli yeni çay alım tarihi de belli oldu.

ÜRETİCİ: ALIM GÜCÜMÜZ DÜŞÜYOR

Çay üreticileri; Hopa Çay Üreticileri Kooperatifi’nin düzenlediği “Artık...