26 / 04 / 2024

cumhurbaşkanı erdoğan Kanal İstanbul açıklaması

cumhurbaşkanı erdoğan Kanal İstanbul açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı'nın (CICA) 6. Zirvesi'nden dönüşte Kanal İstanbul ile ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Kanal İstanbul yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son zamanlarda gündemde tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, muhalefetin Kanal İstanbul açıklamalarına yanıt verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'la ilgili bir adım atmamız şart!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesinin Türkiye için önemini anlattı. Proje kapsamında yapılacaklara ilişkin detaylı bilgiler paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul'un, İstanbul Boğazı'ndan 13 kat daha güvenli olduğuna dikkat çekti.

Kanal İstanbul kendi kendini finanse edecek!

Çılgın proje Kanal İstanbul için start verildi. Dün Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temeli atıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, projeyle ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşırken, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Kanal İstanbul'un temeli atıldı!

Çılgın proje olarak lanse edilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asrın projesi dediği Kanal İstanbul'da büyük gün geldi. Çılgın projenin temeli atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak bilinene Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklaması...

Kanal İstanbul tartışmaları hız kesmiyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Kübra Par, bugünkü köşesinde Kanal İstanbul'la ilgili yapılan açıklamaları kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul’u inadına yapacağız!

AK Parti İstanbul 7. Olağan Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul projemizin tüm teknik çalışmaları tamamlandı. Onlara rağmen Kanal İstanbul’u da yapacağız. İnadına yapacağız” dedi.

Kanal İstanbul projesinde ihale aşamasına gelindi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'un mimari boyutunun hazır olduğunu açıklayan Erdoğan, "Bunun yanında teknik tüm boyutlar hazırdır ve artık işin ihale safhasına gelmiştir" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul projemiz tüm dünyaya örnek olacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kanal İstanbul Projemiz de tüm dünyaya örnek olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekrem İmamoğlu’na Kanal İstanbul cevabı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın '100 bin sosyal konut' projesinin tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Sen otur işine bak" dedi.

Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na Kanal İstanbul cevabı!

Erzurum mitinginde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip,Erdoğan, "Kanal İstanbul'a gerek yok' diyerek göreve geldiğinde Kanal İstanbul projesini durduracağını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na cevap verdi.

3. havalimanı yakınına 10 bin konutluk yeni şehir kuruluyor!

Kanal İstanbul ile birlikte her iki yanda yeni şehirler kuracaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni havalimanının yakın bir mesafesine yaklaşık 10 bin konutluk bir yer kuruyoruz ki oranın personelinin gidiş gelişini zora sokmayalım ve orada da zemin artı 4 konutları yapalım" dedi

Kanal İstanbul'un temeli 2018'de atılacak!

 "Türkiye-Sırbistan İş Forumu"nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul projesi için tarih verdi. Erdoğan, "Kanal İstanbul projesinin 2018 başı gibi temelini atacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı

Son dönemde kırmızı et fiyatlarından dolayı artan şikayetler ve tarımda artan maliyetler ülkenin gıda tedarik zincirinde ciddi sıkıntılara neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu 81 ilde başladı! Binlerce işsize iş kapısı maaşlar peşin ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ve işsizlerin, mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla yapılan işbaşı eğitim programının detayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı son buldu. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan KDV indirimi müjdesi verdi. İşte yeni KDV indirimlerinin tüm detayları...

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımsal desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tarımsal desteklerin yükseldiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, üreticilere dekar başına ödenecek tutarı açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş AB üyeliği ve Gümrük Birliği açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası dünyada yeniden hassaslaşan dengeleri yakından ilgilendiren çok önemli bir çıkış yaptı. Erdoğan, Avrupa Birliği'ne üyelik faslı ve Gümrük Birliği'yle ilgili 'Süratle yeni fasıl açılmasını ve Gümrük Birliği güncellemesi bekliyoruz' dedi.

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Artan maliyetlerin ardından son dönemde asgari ücrete ikinci zam geleceğine yönelik iddialar ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete ikinci zam hakkında son dakika açıklaması yaptı. İşte tüm merak edilenler...

1915 Çanakkale Köprüsü resmen açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Açılışını milyonların beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 6 bakanlıkta görev değişimi… 

6 bakanlığın da aralarında yer aldığı çok sayıda atama kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar zengin olmanın sırrını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, gençlere zengin olmanın sırrını açıkladı. Bayraktar çalışmaları devam eden iki SİHA projesiyle ilgili de ilk kez bilgi verdi.

cumhurbaşkanı erdoğan Kanal İstanbul açıklaması Haberi

cumhurbaşkanı erdoğan Kanal İstanbul açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı'nın (CICA) 6. Zirvesi'nden dönüşünde, uçakta gazetecilere önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili aylar sonra ilk kez konuştu.

Peki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul ile ilgili neler söyledi? İşte merak edilen o açıklamalar...

"Dün yapmış olduğunuz ortak basın açıklamasında 'Kazakistan'la Orta Koridor'un geliştirilmesi için çalışmayı sürdüreceğiz' ifadelerine yer verdiniz. Ev sahibi mevkidaşınız Tokayev ise 'Taşımacılık ve transit alanında Orta Koridor'un geliştirilmesi büyük önem arz etmektedir' açıklaması yaptı. Türkiye konumu itibarıyla çok önemli bir noktada. Marmaray gibi Asya ve Avrupa yakasını birleştiren tüm projeler aslında bu büyük adımın da bir parçası. Burada ise akıllara Kanal İstanbul projesi de...