23 / 04 / 2024

Cushman and Wakefield

Cushman and Wakefield

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2017 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

MIPIM 2019 notları!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’in Yönetici Ortağı Tuğra Gönden Haftanın Gayrimenkul Notları’nı kaleme aldı...

TL'nin değer kaybı, ofis kiralamalarında etkisini sürdürüyor!

Cushman & Wakefield 2018 yılının 4. çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporunu yayınladı. Rapora göre, Türk Lirası'nın yakın tarihli değer kaybı, ofis kiralama ve yatırım faaliyetleri üzerindeki etkisini sürdürüyor...

2018'in 4'ncü çeyreğinde büyük çaplı yatırım işlemi gerçekleşmedi!

Cushman & Wakefield 2018 4.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporunu yayınladı. Rapora göre, artan satılık gayrimenkuller ile birlikte yatırım faaliyetleri ivme kazanacak. Bununla birlikte, dördüncü çeyrekte büyük çaplı bir yatırım işlemi gerçekleşmedi...

E-ticaret fiziki mağazaları tehdit ediyor!

Cushman & Wakefield’ın hazırladığı “Avrupa Alışveriş Merkezleri Geliştirme Raporu”nun 2018 ilk yarı yıl sonuçları açıklandı.

CushBakışı Dergisi Aralık sayısı yayınlandı!

Cushman and Wakefield'in CushBakışı Dergisi'nin zengin içeriği ve konukları ile yılın son sayısı yayınlandı. 

KPMG Türkiye, Levent İş Kule 3'e taşındı!

Cushman & Wakefield, KPMG Türkiye’nin İstanbul’daki yeni ofis projesi için ‘Kiracı Danışmanlığı’ ve ‘Proje Yönetimi’ hizmetlerini sundu.

Kur ve arzdaki artış kiraları düşürüyor!

Cushman & Wakefield’ın perakende, ofis ve sanayi/lojistik 3. çeyrek raporları açıklandı. Kiralar TL bazında düşme yönünde eğilim göstermezken, tüm sektörlerde kurdaki artış, kiraları döviz bazında düşürdü.

Cushman and Wakefield, Etem-Menarini'nin kiracı danışmanı oldu!

Cushman and Wakefield, 114 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini 'nin yeni merkez ofis projesi için 'kiracı danışmanlığı' ve 'proje yönetimi' hizmetlerini sundu.

Ofis arzı her geçen yıl artıyor!

Türkiye’de inşaatı tamamlanan birçok yeni projeyle birlikte ofis arzı her geçen yıl artmaya devam ediyor. Yeni ofis alanlarının pazara katılımıyla artan boşluk oranları ve döviz artışlarının ofis ve mağaza kiralarına baskısının devam etmesi bekleniyor.

Expo’dan geriye kalan izlenimler!

Expo Real 2016’da Cushman & Wakefield olarak yerimizi aldık. Dünyanın her tarafından toplam 157 katılımcı ile iştirak ettiğimiz Expo’da bu yıl yine 1.250’den fazla müşterimizle birebir görüşmeler gerçekleştirdik

Türkiye, Avrupa’nın üretim üssü oldu!

Cushman & Wakefield hazırladığı son raporla ülkelerin üretimdeki çekiciliğini ortaya koydu. Buna göre Çin, artan işçilik ve işletme maliyetleri nedeniyle üretimdeki gücünü Malezya’ya kaptırdı; Türkiye, Avrupa’nın üretim üssü oldu.

Nidakule Ataşehir Güney'in kiralamasını Cushman and Wakefield yapacak!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, ofis pazarındaki öncü rolünü yeni bir işbirliği ile sürdürüyor.

Cushman and Wakefield, yıllık gayrimenkul raporunu açıkladı!

A sınıfı ofis pazarında, Avrupa’da en yüksek artışı yüzde 30 ile Türkiye gösterdi . İstanbul’un 3 önemli caddesi; Avrupa’da en yüksek kira artışlarının yaşandığı 10 pazar içinde yer aldı.

Toğrul Gönden Cushman and Wakefield'in Genel Müdürü oldu!

Cushman and Wakefield Genel müdürlük görevine Toğrul Gönden atanırken, ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak Tuğra Gönden, Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü pozisyonuna da Didem Erendil Tüzer atandı...

Konut satışları uçtu! Son 10 yılın ikinci rekoru!

Ticari gayrimenkul danışmanlık pazarının küresel liderlerinden Cushman - Wakefield tarafından 'Türkiye Pazar Analizleri 2021 Yıl Sonu' raporunun sonuçları açıklandı. Peki ofis, perakende, sanayi, lojistik, konut, otel ve öğrenci yurtları sektörlerinde 2021'de neler yaşandı? İşte ayrıntılar...

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğra Gönden, Murat Can Elmalı ve Colin Joseph T. Wilson tarafından kuruldu.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Enerjisa Enerji A.Ş’nin yeni ofisine Cushman & Wakefield imzası!

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

Cushman & Wakefield Türkiye'ye 4 ödül!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçti. Her yıl düzenlenen ankete göre, Cushman & Wakefield dört farklı dalda ödül aldı. 

CushBakışı Dergisi Aralık sayısı yayınlandı!

Cushman and Wakefield'in CushBakışı Dergisi'nin zengin içeriği ve konukları ile yılın son sayısı yayınlandı. 

2017 3. çeyrekte ofis kiralamaları arttı!

Cushman & Wakefield 2017 3.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'nu yayınladı. Bugün yayınlanan  2017 3.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'na göre, ofis kiralamalarında artış yaşandı. 

İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’in Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, 2016'da İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandığını açıkladı.

Cushman and Wakefield, Etem-Menarini'nin kiracı danışmanı oldu!

Cushman and Wakefield, 114 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini 'nin yeni merkez ofis projesi için 'kiracı danışmanlığı' ve 'proje yönetimi' hizmetlerini sundu.

İstiklal Caddesi kirada dünya devleriyle yarışıyor!

Dünyanın 71 ülkesindeki önde gelen 461 alışveriş cadde ve bulvarını değerlendiren gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman and Wakefield, her ülkede metrekare başına yıllık mağaza kirası bedelinin en yüksek olduğu caddeyi sıraladı.

Cushman and Wakefield Türkiye’ye birincilik ödülü!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2016 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield Türkiye “Aracılık/ Kiralama” kategorisinde birinci olurken, üç farklı dalda derece alarak büyük bir başarıya imza attı.

Cushman and Wakefield ve Nike EMEA'dan dev güç birliği!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman and Wakefield, Nike EMEA tarafından Türkiye'de açılacak tüm yeni Nike Factory Store'ların proje yöneticiliğini üstlendi.

Cushman and Wakefield Haberi

Cushman and Wakefield

Gayrimenkul ve yatırım sektörünün yakından takip ettiği Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise en önemli
fuarlarından olan Expo Real, bu yıl 21’inci kez düzenlendi.

Almanya’nın Münih şehrinde 7-9 Ekim tarihlerinde gerçekleşen fuar, 76 ülkeden toplam 2 bin 190 katılımcı
ve 46 bin 747 ziyaretçiyi ağırladı. Expo Real 2019’a Cushman & Wakefield olarak dünya genelindeki 26
ülkeden toplam 200 kişilik bir ekiple katıldık ve 3 gün süresince 2.000’den fazla müşteriyle birebir
görüşmeler gerçekleştirdik.

Ana temalar olarak bir taraftan dünya genelindeki birçok ülkede faizlerin düşmesi, eksi yöndeki faiz
gelişmeleri nedeniyle ana pazarlarda gayrimenkul fiyatlarının artışı ve Brexit, Hong Kong, Brezilya ve Orta
Doğu bölgesinde yaşanan jeopolitik gelişmeler oluşturdu. Her yıl Expo Real fuarında lansmanı yapılan “Winning in Growth Cities” raporumuzun satır başlarını ise şu