05 / 05 / 2024

D Planı

D Planı

Dumankaya İnşaat, rekabetin arttığı sektörde bir adım öne geçmek için D Planını devreye soktu. Planda geri iade, mevduat faizi ve ödeme zorluğunda krediye destek gibi farklı seçenekler yer alıyor.

Dumankaya İnşaat D planı seçenekleri neler?

Dumankaya İnşaat, konut sahibi olacaklara yönelik hayata geçirdiği " D Planı " seçeneklerini tanıttı. D Planı, Dumankaya'nın Rtim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Suriye sınırındaki hareketlilik emlak sektörünü etkiliyor!

Şanlıurfa Akçakale'de sınır güvenliğinin sağlanması için eylül ayı sonunda yapılması amaçlanan olası bir sınır dışı planı, başta emlak sektörü olmak üzere piyasaları olumsuz olarak etkiliyor.

Erzurum-Erzincan-Bayburt Çevre Düzeni Planı çalışmaları sürüyor!

Erzurum-Erzincan-Bayburt Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı çalışmalarında gelinen son aşamaya ilişkin bilgi alışverişinde bulunmak üzere Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü’nde toplantı yapıldı...

Adana'daki kentsel dönüşüm plan dahilinde olmalı!

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Nazmi Biçer Adana'da çarpık kentleşme, kaçak yapılar ve kentsel dönüşümle ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Biçer, kentsel dönüşüm master planının yapılması gerektiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm planı hazır!

Gaziosmanpaşa’da 13 mahallede 432 hektarlık ‘riskli alan’ için kentsel dönüşüm planı hazır. 100 bin kişiyi etkileyecek planla nüfus 2 buçuk katına çıkıyor; sanayi bölgesi AVM ve rezidans oluyor

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm master planı hazırlandı!

Gaziosmanpaşa'da 13 mahallede 432 hektarlık 'riskli alan' için, İngiliz mimarlık firması Foster and Partners ile KEYM şirketi tarafından Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Master Planı hazırlandı.

Sinop Merkez Alt Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 Nisan 2015 tarihinde onaylanan Sinop Merkez İlçe Alt Planlama Bölgesi 1/25000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 14 Nisan'da askıya çıktı...

Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı Çalıştayı düzenlendi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, antik çağlardan günümüze uzanan tarihi ve doğal dokusuyla bir açık hava müzesi olan Gökyurt'ta, kültürel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla "Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı Çalıştayı" düzenledi.

Seyhan Döşeme Mahallesi imar planı askıda!

Adana Seyhan İlçesi, Döşeme Mahallesi yaklaşık 18,6 hektarlık alanda 10017 ada 1, 2 ve 3 nolu parsellere yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi bugün askıya çıktı...

Kocaeli kentsel dönüşüm master planı tamamlandı!

Kocaeli Kentsel Dönüşüm Master Plan Raporu tamamlandı. Belirlenen kriterler doğrultusunda alan sınırları çizilecek, bu alanların kimlik kartlarının oluşturulacak Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı personeli çalıştay da sunum yaptı

Maltepe'de kentsel dönüşüm bekleyen mahallelere 'plan' müjdesi!

Ali Kılıç, kentsel dönüşümü bekleyen Gülsuyu ve Gülensu mahallesine “plan” müjdesi vererek, “Daha önce sizlerce de kabul edilen kentsel dönüşüm planları, revize edilerek bu yılın sonbahar ayına kadar, çıkartılacak ve İBB'ye gönderilecek” dedi.

Antalya Burdur Isparta çevre düzeni planı askıda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 23 Mart 2015'te onaylanan Antalya - Burdur - Isparta Planlama Bölgesi 1/ 100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı bugün askıya çıkarıldı.

Bağcılar Meydan kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı.

D Planı Haberi

D Planı

 İnşaat sektörünün en önemli aktörlerinden Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projelerinden bahsetti. 

¦ Dumankaya Inşaat'ın doğuşu nasıl oldu? 

Dumankaya İnşaat, 1953 senesinde babam ve amcam tarafından kurulmuş bir firma. 51 yılı aşkın süredir bir çok proje yaptık, asıl atağa geçişimizde toplu konut site konseptinden sonra başladı. 

¦ Yeni projelerinizden bahseder misiniz? 

Gebze çok fazla gelişen bir bölge. 

İstanbul'da yaşamak zorlaştı. Hayatın pahalılaşmasıyla birlikte mavi yakalı dediğimiz insanlar, şehrin çeperlerinde oturarak hızlı tren ya da metro ile iş yerlerine ulaşacak. Avrupa ve Amerika'da bu şekilde. C ve D segmenti dediğimiz kesim buraya doğru gidiyor. Orta gelir vatandaşına arsa maliyetinden dolayı proje yapamıyoruz. Fiyatların B segmentine hitap eden şekilde olmasının nedeni de bu. Bunun çaresi de bu çeperlere doğru gidip orta gelir grubuna...