26 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat D planı seçenekleri neler?

Dumankaya İnşaat D planı seçenekleri neler?

Dumankaya İnşaat, konut sahibi olacaklara yönelik hayata geçirdiği " D Planı " seçeneklerini tanıttı. D Planı, Dumankaya'nın Rtim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak.



"D Planı" ile Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sektörde yine bir ilke imza atarak, tüketicilerin finansal ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik içeriklere sahip uygulamalar ile gayrimenkul sektöründe, kuralları yıkarak geleceği şekillendirmeye ve müşterilerinin hayatlarına daha da değer katacak çalışmaları hayata geçireceklerini ifade etti. "Eskisini getir, yenisini götür", "Kira garantisi", "İade garantisi", "Ev güncelleme" başlıklarından oluşuyor. 



Eskisini getir, yenisini götür!

Dumankaya İnşaat "D Planı" kapsamında müşterileri için bir teklif sunuyor. Ev değiştirme isteği olan ama mevcut evini satıp bu hayalini gerçekleştirmeye çalışan tüketicilere yönelik hazırlanan planda, eski evler peşinat olarak sayılıyor tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar. 


Kira garantisi!

Dumankaya Pusula Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri biriminin değerleme standartlarına göre değerlendirdiği, piyasa analizlerini yaparak ve emsalleri göz önünde bulundurularak hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyorlar. 


Ev güncelleme!

Tüketiciler, uygulanan plan kapsamında eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirme imkânına sahip oluyorlar. 


İade garantisi!

Dumankaya, daire satışından sonraki süreçte daire sahiplerinin değişen yaşam koşulları ve beklentileri doğrultusunda evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor. 


Posta


Geri Dön