27 / 04 / 2024

dumankaya inşaat uğur dumankaya

dumankaya inşaat uğur dumankaya

Dumankaya İnşaat, kurumsal şeffaf finansal bilgileri ile yine rekor düzeyde vergi ödemesi gerçekleştirdi. Bu kapsamda Dumankaya, 2014 yılında yüksek oranda ödediği vergi ile İTO tarafından takdir beratına layık görüldü.

Dumankaya İnşaat D planı seçenekleri neler?

Dumankaya İnşaat, konut sahibi olacaklara yönelik hayata geçirdiği " D Planı " seçeneklerini tanıttı. D Planı, Dumankaya'nın Rtim İstanbul, hi-Fit ve Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya, D Planı seçeneklerini tanıttı!

Dumankaya İnşaat, hem finansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik gerçekleştirdiği ''D Planı'' seçeneklerini tanıttı. 8 Aralık Pazartesi günü düzenlenen basın toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, proje hakkında bilgiler verdi.

Uğur Dumankaya: Konut arzında balon oluşabilir!

Kentsel dönüşümün etkisiyle inşaattaki canlanmanın süreceği sinyali Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'ten geldi. Dumankaya İnşaat Başkanı Uğur Dumankaya fiyatlarda değil, konut arzında balon oluşabileceğini söyledi.

Uğur Dumankaya: Yurtdışı satışlarımız yüzde 30 arttı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya döviz kurundaki artışın yurtdışı satışlarına olumlu etki ettiğini ve konut satışlarını artırdığını belirtti. Dumankaya, "İç satışlardaki düşüşe rağmen yurtdışı satışlarımız %30’lar seviyesine çıktı."

Uğur Dumankaya kimdir?

1963 yılında Halit Dumankaya ve İbrahim Dumankaya tarafından kurulan Dumankaya İnşaat'ın bugünkü Yönetim Kurulu Başkanı olan Uğur Dumankaya kimdir? Uğur Dumankaya ile ilgili merak ettikleriniz bu haberde...

Dumankaya: Marka gücü ile dünyada rekabet eder hale geldik!

İnşaat sektörünün 10 yıl içinde en çok dünya ile rekabet etmeyi öğrendiğini belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, "Hem firmalar hem de tüketiciler 'marka'nın gücünü farketti. Ne istediğini bilen bir müşteri profili oluştu. Alıcını

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Doğu ve Güneydoğu yatırım hamlesi inşaatı uçuracak!

Başbakan Binali Yıldırım'ın önceki gün Diyarbakır'da açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesi, inşaat sektöründe heyecan yarattı.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar'da proje yapacak!

Dumankaya İnşaat bu yıl yüzde 40 büyüme hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2016’da üç yeni projeye başlayacaklarını söylüyor. Yabancı ortağı Al-Maza ile yurtdışı projelerine de ağırlık verecek…

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a gayrimenkul devredecek!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre ilk yıl 9, ikinci yıl 10, üçüncü yıl ise 11 milyon lira alacaktı.

dumankaya inşaat uğur dumankaya Haberi

dumankaya inşaat uğur dumankaya

Dokunduğu her paydaşı için değer üreten, gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu Dumankaya İnşaat, kurumsal şeffaf finansal bilgileri ile yine rekor düzeyde vergi ödemesi gerçekleştirdi. Bu kapsamda Dumankaya, 2014 yılında yüksek oranda ödediği vergi ile İstanbul Ticaret Odası tarafından takdir beratına layık görüldü.


2014 yılı vergi rakamları değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından İstanbul Ticaret Odası tarafından, 2014 yılında yüksek düzeyde Kurumlar Vergisi ödeyen Dumankaya İnşaat’ı Altın Plaket ile ödüllendirdi ve Takdir Beratı ile takdir ve şükranlarını iletti.


Konu ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya şunları söyledi: “Dumankaya olarak faaliyet gösterdiğimiz alanlarda dokunduğumuz her paydaşımız için değer üretmeye ve Dumankaya’nın değer sermayesini artırmaya büyük önem veriyoruz. Yarım asrı aşan bu kurumun her bir çalışanı olarak bu çaba için çok büyük bir...